LIRA 100: Ικανή για την... ζημιά η Μπράγκα

Γιώργος Μάντζιος02 Ιανουαρίου 2021

Πρώτη στήλη για το 2021 με δράση σε Πορτογαλία (πρώτη και δεύτερη κατηγορία) και σε Ολλανδία (δεύτερη κατηγορία). Αφού ευχηθώ μια καλή χρονιά σε εσάς και στις οικογένειες σας, σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα:

Στην Πορτογαλία το παιχνίδι που «κλέβει την παράσταση» είναι το Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Μπράγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει ήδη μια μεγάλη υπέρβαση με βάση το φετινό τους μπάτζετ αλλά και το φετινό τους ρόστερ και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα πραγματικό κρας – τεστ για αυτούς. Η Μπράγκα στα δικά μου μάτια παίζει το πιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, μια ομάδα με ταλέντο, με έφεση στο σκοράρισμα, με καλές συνεργασίες και με πολύ καλή δουλειά του κόουτς Καρβαλιάλ. Εκτιμώ πως οι αποδόσεις την αδικούν και για αυτό επιλέγω το 2DNB (2,50).

Στο Σάντα Κλάρα – Μπενφίκα οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν μια ρεβάνς για το περσινό 3-4 με το οποίο ηττήθηκαν εντός έδρας και οι συνθήκες τους ευνοούν. Η Σάντα Κλάρα παίζει χωρίς τον γκολτζή της, τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σαντάνα στα τελευταία της παιχνίδια, ένας παίκτης που έχει βάλει τα 7 από τα 10 φετινά γκολ της ομάδας και αποχώρησε για ομάδα της Ιαπωνίας. Χωρίς αυτόν η Σάντα Κλάρα δεν σκοράρει στα 2 τελευταία ματς, ενώ η Μπενφίκα θέλει να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες του Σπόρτινγκ – Μπράγκα που διεξάγεται μια ημέρα νωρίτερα. Επιλογή εδώ το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ (1,80).

Τέλος, ένα ειδικό bet που μου αρέσει είναι να σκοράρει η Πόρτο με πέναλτι (3,40) υποδεχόμενη την Μορεϊρένσε στο «Ντραγκάο». Οι «δράκοι» σκόραραν με πέναλτι και στα δύο περσινά παιχνίδια απέναντι στην Μορεϊρένσε, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Από την Β΄Πορτογαλίας η βασική επιλογή έρχεται από το ματς της Δευτέρας ανάμεσα στην Κόβα Πιεντάντε και την Πόρτο Β΄. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν χωρίς άγχος από το ξεκίνημα της σεζόν και μετρούν 11 over στα 12 τελευταία τους παιχνίδια. Σκοράρουν και δέχονται τέρματα με την ίδια συχνότητα. Από 6/8 over έρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ τα 4 μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν 4-1, 1-1, 2-1 και 2-2. Επιλογή εδώ το over (1,80).

Στην Β΄Ολλανδίας περιμένω αρκετά τέρματα στο Φόλενταμ – Μάαστριχτ, με τους γηπεδούχους φέτος να έχουν κάνει αρκετά μεγάλα σκορ στην έδρα τους (6-0, 7-1, 5-1), εκεί όπου παραμένουν αήττητοι στα 7 τελευταία παιχνίδια τους (4-3-0). Η Μάαστριχτ μετρά επίσης κάποια συνεχόμενα μεγάλα σκορ (3-1, 4-0, 2-3, 2-1 και 3-3), ενώ η μεταξύ τους παράδοση σε αυτό το γήπεδο γράφει: 4-1, 3-2, 2-2, 3-1 και 4-3 στα 5 τελευταία. Επιλογή το φτωχό πλην τίμιο over 3,5 (1,90).

Οι επιλογές μου:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΠΡΑΓΚΑ 2 DNB (2,50)

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 (-1 ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ) (1,80)

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ OVER 3,5 (1,90)

ΚΟΒΑ ΠΙΕΝΤΑΝΤΕ - ΠΟΡΤΟ Β΄ OVER (1,80)

ΕΙΔΙΚΟ BET

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.