Lira 100: Χαμηλό το line των φάουλ στο ΑΕΚ – Άρης

Γιώργος Μάντζιος20 Ιουνίου 2020

Εδώ είμαστε, στη γνωστή γωνία του αγαπημένου σας «Metrobet», με τη δράση να συνεχίζεται στην Ευρώπη και με Αγγλία και Ιταλία να μπαίνουν αυτή την εβδομάδα στον… χορό. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε ο καταλογισμός πέναλτι του Μανούχου στο ΟλυμπιακόςΆρης και ο άσος της Μαρίτιμο, ενώ χάθηκε το combo στο Μπράγκα – Μποαβίστα, με τους γηπεδούχους να σπαταλούν πολλές ευκαιρίες. Με τρεις επιλογές θα ασχοληθώ και αυτή την εβδομάδα και σας παραθέτω αμέσως τις σκέψεις μου:

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΑΒΕΣ: Με ειδικό bet θα ξεκινήσω την βόλτα στην Πορτογαλία και στο ένα από τα δύο παιχνίδια που διεξάγονται αυτό το τριήμερο. Η Ζιλ Βιθέντε είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Άβες παραμένει ουραγός και περιμένει… καρτερικά το φινάλε της χρονιάς, αφού έχει υποβιβαστεί. Τι το ειδικό αξίζει σε αυτό το παιχνίδι; Ο καταλογισμός πέναλτι (2,75), με την Άβες να έχει μια απίστευτη έφεση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε καν δέκα, αλλά 16 (!!!) πέναλτι έχουν καταλογιστεί στα 27 παιχνίδια του πρωταθλήματος που έχει δώσει μέχρι σήμερα, με πιο πρόσφατο το χαμένο πέναλτι στο Άβες – Πόρτο.

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ: Η Πορτιμονένσε είναι στο -7 από την παραμονή, αλλά απομένουν ακόμη 7 παιχνίδια και η εικόνα της μετά την επανέναρξη, είναι εικόνα ομάδας που δεν θα παραδοθεί εύκολα, αλλά θα το παλέψει. Κομβικό το ματς απέναντι στη Μαρίτιμο, που είναι μια από τις αντιπάλους που θα προσπαθήσει να…βάλει από κάτω. Η Πορτιμονένσε ήταν πολύ καλή στο 2-2 με την Μπενφίκα, κέρδισε σχετικά εύκολα την Ζιλ Βιθέντε και ήταν άτυχη στο 1-1 με την Σάντα Κλάρα, έχοντας κόντρα και την διαιτησία. Οι «νησιώτες» από την άλλη, δυσκολεύονται ιδιαίτερα μακριά από το νησί και μάλιστα δεν απειλούν σχεδόν καθόλου, αφού διαθέτουν την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (6 γκολ σε 13 ματς). Το ματς είναι «τελικός» για την Πορτιμονένσε και θα στηρίξω τον άσο.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ είναι ομάδα του προπονητή της πλέον και είναι ξεκάθαρη η σφραγίδα του Καρέρα στο παιχνίδι της. Ο Άρης έχει το μυαλό μεν στο ματς του κυπέλλου μεσοβδόμαδα, αλλά περιμένω να παίξει λίγο πιο σκληρά από ότι στο «Καραϊσκάκης», όπου και αγωνίστηκε με… αφέλεια και το πλήρωσε. Ως εκ τούτου και με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς στο κύπελλο, περιμένω δυνατό ματς και θα πάω στο over 33,5 φάουλ. Στο προηγούμενο παιχνίδι τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχαμε 47 φάουλ, ενώ στο πρόσφατο ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ είχαμε 48!

Οι επιλογές μου:

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ OVER 33,5 ΦΑΟΥΛ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.