Λιονέλ Μέσι: Η πρώτη τοιχογραφία αγκαλιά με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2022

Ούτε μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και την κορυφή του κόσμου από την εθνική Αργεντινής, στο Μπουένος Άιρες δημιουργήθηκε το πρώτο graffiti που απεικονίζει τον έναν και μοναδικό Λιονέλ Μέσι να σηκώνει το πολυπόθητο τρόπαιο που χρόνια επιζητούσε. 

  
Για την ολοκλήρωση αυτού του μοναδικού graffiti χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 60 σπρέι βαφής.Η συγκεκριμένα τοιχογραφία Βρίσκεται στην περιοχή Παλέρμο και δείχνει στο κεντρικό του σημείο τον Μέσι με τον φύλακα... άγγελο της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες, αλλά και με τους Πάουλο Ντιμπάλα και Ροντρίγκο ντε Πολ να τον πλαισιώνουν.

«Είναι ο τρόπος μου να πω ευχαριστώ. Είναι επίσης ένα δώρο για τους ανθρώπους. Το ποδόσφαιρο για τους Αργεντινούς είναι πάντα χαρά και μας επιτρέπει να περνάμε καλύτερα τις δύσκολες στιγμές», είπε ο καλλιτέχνης, Μασιμιλιάνο Μανιάσκο προσθέτοντας: «Είδαμε την Αργεντινή ενωμένη με εκατομμύρια ανθρώπους στους δρόμους. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές».

Ο 39χρονος Μπανιάσκο, είναι γνωστός καλλιτέχνης στην Αργεντινή μιας και που είναι ο δημιουργός της γνωστής, τεράστιας τοιχογραφίας που αναπαριστά τον Ντιέγκο Μαραντόνα, σε ένα κτίριο στα νότια προάστια του Μπουένος Άιρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.