Λιόλιος: «Προσπαθούν να κάτσουν άλλη μία μέρα στην καρέκλα και να καταστρέψουν ότι έχει μείνει όρθιο»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2021

«Προσπαθούν να κάτσουν άλλη μία μέρα στην καρέκλα και να καταστρέψουν ότι έχει μείνει όρθιο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος.

«Η προσωρινή διοίκηση είναι μόνο για τις εκλογές. Παρανόμως ανέβαζε και κατέβαζε τις ομάδες κατά το δοκούν και το κάνει όχι ως ΔΣ, αλλά ως μεμονωμένα άτομα που δρουν μόνα τους και τάζουν στις ομάδες ότι θα τις ανεβάζουν κατηγορίες. Όχι απλά δεν επιτρέπεται να κάνουν αυτό, ούτε καν ΔΣ δεν συγκαλούν. Τρία άτομα είναι στο γραφείο και σηκώνουν τηλεφωνήματα. 40χρόνια οι ομάδες φοβόντουσαν. 

Προσπαθούν να κάτσουν άλλη μία μέρα στην καρέκλα και να καταστρέψουν ότι έχει μείνει όρθιο. Εγώ τα έχω καταγγείλει όλα αυτά. Εφόσον εκλεγώ εγώ πρόεδρος θα βοηθήσω όλες τις ομάδες του μπάσκετ. Αυτό που πρέπει να γίνει μονάχα να πάμε σε μια νομιμότητα και να αναπτύξουμε το άθλημα. Αυτό που έγινε σήμερα στην κλήρωση, φαίνεται από τι άτομα διοικείται το ελληνικό μπάσκετ. Οι εκλογές έχουν οριστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου και έχουμε ζητήσει να γίνουν είτε ηλεκτρονικά, είτε δια ζώσης. 

Κάντε εκλογές να τελειώνουμε, αλλά κάποιοι άνθρωποι ψάχνουν ακόμα να μην γίνουν, όμως οι εκλογές θα γίνουν και κάνουμε υπομονή για να φύγουν αυτοί γιατί το ελληνικό μπάσκετ είναι πιο φτωχό από ποτέ. Σίγουρα πρέπει να τηρούνται οι νόμοι για τις αδειοδοτήσεις, αλλά στο μπάσκετ αν επιβληθεί αφαίρεση βαθμών τότε αυτόματα πέφτουν οι ομάδες. Δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο που μπορεί να καλυφθεί η διαφορά. 

Να υπάρχουν κυρώσεις, αλλά όχι αφαιρέσεις 5 ή 10 βαθμών. Οι ομάδες έστειλαν επιστολή στον υφυπουργό να μην έχει ισχύ αυτό, αλλά κάποια ποινή και περιορισμούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.