Ligue 1... «πράξη πρώτη»: Απόψε η πρεμιέρα

Metrosport Team05 Αυγούστου 2022

Αναμονή τέλος για τους φίλους του γαλλικού ποδοσφαίρου! Η Ligue 1 επιστρέφει με το ακλόνητο φαβορί της, τις παραδοσιακές δυνάμεις της που πέρσι δεν τα πήγαν και τόσο καλά, τις «νεοφώτιστες» ενώ γεννάται η περιέργεια για το ποια θα είναι η ομάδα-έκπληξη της φετινής χρονιάς.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα (5/8) με την αναμέτρηση της Λυόν, που πέρσι απογοήτευσε μη καταφέρνοντας να τερματίσει σε θέση που θα της έδινε ευρωπαϊκό εισητήριο, με την Αζαξιό που επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας.

Στο αυριανό πρόγραμμα, βλέπουμε το ακλόνητο φαβορί, την Παρί Σεν Ζερμέν και τους αστέρες της να αντιμετωπίζουν την Κλερμόν που πέτυχε πέρσι τον στόχο της παραμονής, ενώ λίγο νωρίτερα αγωνίζεται το Στρασβούργο με την Μονακό.

Την Κυριακή, στο κύριο-ως είθισται- κομμάτι της αγωνιστικής, η πρωταθλήτρια της περσινής Λιγκ 2, Τουλούζ αντιμετωπίζει την Νις, η οποία έριξε εκατομμύρια φέτος και αναμένεται πολύ πιο ανταγωνιστική ενώ η Λιλ αναμετράται με την τρίτη «νεοφώτιστη» του φετινού πρωταθλήματος, Οσέρ. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες: Λανς-Μπρεστ, Μονπελιέ-Τρουά, Ανζέ-Ναντ, Ρεν-Λοριαν και Μαρσέιγ-Ρεμς

Οι ώρες των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής:


Παρασκευή (05/08)
Λιόν-Αζαξιό 22:00

Σάββατο (06/08)
Στρασβούργο-Μονακό 18:00
Κλερμόν-Παρί Σεν Ζερμέν 22:00

Κυριακή (07/08)
Τουλούζ-Νις 14:00
Λιλ-Οσέρ 16:00
Λανς-Μπρεστ 16:00
Μονπελιέ-Τρουά 16:00
Ανζέ-Ναντ 16:00
Ρεν-Λοριαν 18:05
Μαρσέιγ-Ρεμς 21:45

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.