«Τι πιστεύει για Μπάμπα ο Τούχελ - Οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2021

Ο Μπάμπα ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, παίζοντας ως δανεικός από την Τσέλσι. Είναι λογικό, λοιπόν, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου να επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γκανέζο μπακ.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως η αγγλική ομάδα, με την οποία έχει αρχίσει, ήδη, προπονήσεις. Ο αδερφός του και μάνατζέρ του υπογράμμισε στο Metrosport.gr ότι ακόμη δεν έχουν γίνει επαφές για τον ποδοσφαιριστή και, προς το παρόν, είναι αφοσιωμένος μόνο στα καθήκοντά του.

Ο Νιζάρ Κινσέλα, δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τσέλσι, τόνισε στο Metropolis 95.5: «Συμμετέχει τις τελευταίες τρεις ημέρες στο καμπ της Τσέλσι. Θα μπορούσε κανείς να το πει preseason camp. Είναι με 28 παίκτες, γιατί η βασική ομάδα έχει δικαίωμα διακοπών μετά το Euro. Η Τσέλσι έχει 35 δανεικούς και γίνεται μήπως κερδίσει κάποιος απ' αυτούς τους παίκτες μία θέση στο ρόστερ.

Οι πιθανότητες να πείσει ο Μπάμπα τον Τούχελ είναι λίγες, αλλά προσπαθεί και βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. Είναι δύσκολο γιατί έχει τρεις αριστερούς μπακ υψηλού επιπέδου. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει 10 μέρες. Ο ΠΑΟΚ θα έχει τύχη μόνο αν δεν προκύψει πρόταση. Η Τσέλσι θέλει να πουλήσει και μόνο εάν δεν τα καταφέρει θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να τον κάνει δικό του. Σε αυτή την περίπτωση ίσως πάει σε ανανέωση και τον δώσει ξανά δανεικό. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μπει για αγορά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.