Λευκή ισοπαλία στην OPAP ARENA με παράπονα Παναθηναϊκού

Metrosport Team19 Μαρτίου 2023

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1. 

Χαμηλό τέμπο στο πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να μην δείχνουν και τόσο απειλητικές. Στα αξιοσημείωτα τα σκληρά μαρκαρίσματα του Άμραμπατ που δεν τιμωρήθηκαν από τον διαιτητή αλλά και το χέρι του Χατζισαφί, το οποίο ο διαιτητής δεν πήγε στο VAR για να ελέγξει τη φάση και να κρίνει αν υπάρχει πέναλτι ή όχι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός απείλησε με δυο σουτ από Μαντσίνι και Τσέριν ενώ η ΑΕΚ απάντησε με σουτ του Γένσον που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπρινιόλι. 

Πριν τη συμπλήρωση 50 λεπτών το τριφύλλι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Χουανκάρ πέρασε παράλληλα στον Μαντσίνι, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε, η μπάλα έφτασε τον Ιωαννίδη που σούταρε όμως ο τερματοφύλακας της Ένωσης έδιωξε ξανά, η μπάλα κατέληξε στον Τσέριν αλλά εκείνος σούταρε άουτ. Οι προσπάθειες Γκατσίνοβιτς και Μήτογλου δεν είχαν αποτέλεσμα, όπως και το σουτ του Παλάσιος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Στο τελευταίο λεπτών των καθυστερήσεων ο Τσόκαι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα ενώ ο Νταμπάνοβιτς δεν έδωσε ορθά πέναλτι στη μονομαχία του Παλάσιος με τον Αραούχο και έδειξε από μια κόκκινη στους δυο πάγκους. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και η μάχη του τίτλου πήρε φωτιά 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.