Λέων: «Αποκλείστηκαν τα παθολογικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά της Πισπιρίγκου»

Metrosport Team01 Απριλίου 2022

Οι ιατροδικαστές και η ΕΛ.ΑΣ πέρασαν από κόσκινο την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα για να «κολλήσουν» όλα τα κομμάτια του παζλ. 

Τελικά η κεταμίνη που βρέθηκε σε τρομερά υψηλή ποσότητά στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας από τις τοξικολογικές εξετάσεις, έδειξε την αιτία θανάτου του μεγαλύτερου κοριτσιού της οικογένειας και οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, η έρευνα όπως όλα δείχνουν θα ανοίξει και για τα άλλα δύο κορίτσια της οικογένειας που πέθαναν. 

Όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έχει αποκλειστεί ο θάνατος από φυσικά αίτια και στα δύο πρώτα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες», «έχουν αποκλειστεί όλα τα παθολογικά και όλα τα γενετικά», τόνισε χαρακτηριστικά. 

«Θα δείτε πάρα πολύ σύντομα» είπε ο κ. Λέων αποκαλύπτοντας ότι έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά και τα γενετικά αίτια θανάτου και σημειώνοντας πως η συνάδελφός του που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει κάνει εξαίρετη δουλειά, δίνει ξεκάθαρες αιτίες θανάτου με όλα τα στοιχεία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.