Λεωφόρος, ΟΑΚΑ και Τρίπολη κρίνουν πολλά

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Πρακτικά θα επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς στις εγχώριες διοργανώσεις από αυτό το Σαββατοκύριακο και δικαιολογημένα το ενδιαφέρον εστιάζεται στην αντίδραση που καλείται να βγάλει ο ΠΑΟΚστα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είναι τρείς σταθμοί, τρία παιχνίδια, από τα αποτελέσματα των οποίων, μπορούν να κριθούν πολλά για τη φετινή προσπάθεια και τους στόχους που έχουν απομείνει.

Στην Λεωφόρο και στην Τρίπολη, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ούτε ένα βαθμό. Μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση; Και βέβαια μπορεί. Αρκεί να παίξει έξυπνα, με σωστή τακτική, να αιφνιδιάσει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Αστέρα Τρίπολης και να «χτυπήσει» στις αδυναμίες των δύο ομάδων, που εδώ που τα λέμε είναι εμφανείς. Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, έβγαλε αντανακλαστικά, τώρα καλείται να τα δείξει και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ενδιάμεσα των δύο προαναφερόμενων αναμετρήσεων, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Εκεί θέλει ξεκάθαρα, αποτέλεσμα. Στο Πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ενωση στην Αθήνα, ισόπαλος και στην Τούμπα, ενώ την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, πέτυχε την πρώτη του νίκη επι της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. 

Συμπέρασμα: Από την απόδοση του ΠΑΟΚ θα εξαρτηθούν πολλά. Και όπως πληροφορούμαστε, στην Τούμπα, δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν τα αποτελέσματα, που θα αλλάξουν όλη την εικόνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.