Λέο Ζαμπά: Βρήκε ομάδα στην τρίτη κατηγορία Βραζιλίας!

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Ο Λέο Ζαμπά είναι ένα κεφάλαιο που δεν εξελίχθηκε για τον ΠΑΟΚ όπως θα ήλπιζαν οι ιθύνοντες της ομάδας αλλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη. Έτσι φαίνεται πως θα κυλήσει και η καριέρα του από εδώ και πέρα όπως ήταν και αναμενόμενο αφού δεν είχε καθόλου αγωνιστικό ρυθμό μέχρι να αποδεσμευτεί από τον «δικέφαλο» αλλά ούτε καν και ρυθμό προπονήσεων.

Αναπόφευκτα η επόμενη ομάδα της καριέρας του όπως ανακοίνωσε ο ίδιος είναι πολύ... χαμηλά, πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την Σάο Μπερνάρντο ομάδα που αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία Βραζιλίας, αλλά πήρε την άνοδο και πλέον αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Έτσι ο 24χρονος εξτρέμ θα δοκιμαστεί ξανά πίσω στην χώρα του, κάτι για το οποίο τόνισε πως είναι εξαιρετικά χαρούμενος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Χαίρομαι που επέστρεψα στη Βραζιλία και χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στο Paulistão και ευχαριστώ την εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου του São Bernardo για την ευκαιρία», δήλωσε ο Ζαμπά που θα έχει προπονητή τον Ζανάρντι με τον οποίο συνεργάστηκε στις ομάδες νέων της Κορίνθιανς.

«Γνωρίζω τη δουλειά του και μόλις έμαθε ότι το συμβόλαιό μου είχε τελειώσει στον ΠΑΟΚ με πήρε τηλέφωνο. Με είχε ήδη καλέσει για να έρθω στο Paulistão το 2022, αλλά είχα ακόμα συμβόλαιο εκεί και δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω» σημείωσε και τόνισε: «Η ομάδα είναι συνεχώς σε ανοδική πορεία και νιώθω ήδη πολύ καλά με την ομάδα. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ είτε με ασίστ για να συνεχίσει τις επιτυχίες».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.