Λέντζας: «Το να είσαι Άρης είναι κάτι βαθύτερο ψυχολογικά»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Για το ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 107 χρόνια ιστορίας του Άρη μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».  

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε καλή δουλειά. Εγώ είμαι... η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Όλο το εγχείρημα ανήκει στο ΑΣ Άρης που ξεπέρασε τον εαυτό του. Εγώ έκανα απλά την παρουσίαση και τις συνεντεύξεις. Ήμουν σκεπτικός στην αρχή καθώς φοβήθηκα μην ταυτιστώ στο οπαδικό επίπεδο. Δεν υπάρχει τίποτα κακό να αγαπάς την ομάδα σου όμως. Το κακό είναι όταν μισείς τις άλλες και αγαπάς μόνο την ομάδα σου. Χάρηκα που έστειλαν συγχαρητήρια πολλοί ανάμεσα τους και οι Κουτσόπουλος και Πολυχρονίου. 

Το να είσαι Άρης είναι κάτι βαθύτερο ψυχολογικά. Είναι παράλογο μια ομάδα που έχει καιρό να πανηγυρίσει ένα τίτλο, σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο είναι χρήμα, να μην μειώνεται αλλά να αυξάνεται και να διατηρεί την οπαδική της βάση. Αυτό δείχνει το μεγαλείο αυτού του λαού. 107 χρόνια ιστορίας που η δυναμική του κόσμου είναι μεγαλύτερη από αυτή των τίτλων. Αυτό είναι το παράδοξο. Ο κ. Στέλιος είναι το παράδειγμα. Αυτό ξεπερνά τον Άρη. Αυτός είναι μια απόδειξη τι σημαίνει να θέλεις να είσαι εκεί δίπλα στην ομάδα. Ο Αρης είναι οξυγόνο ζωής». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.