Λέφσκι: Πουλάει εικονικά εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team23 Ιουλίου 2022

Η Λέσφκι Σόφιας έβγαλε σε  κυκλοφορία «εικονικά» εισιτήρια για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Οι Βούλγαροι θριάμβευσαν στον πρώτο αγώνα και η διάθεση των φιλάθλων τους είναι στα ύψη. Η διοίκηση καλεί τον κόσμο της ομάδας να αγοράσει τα συμβολικά εισιτήρια που έχουν ηθική αλλά και οικονομική αξία για τον σύλλογο, όπως ενημέρωσαν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως οι οπαδοι της Λέφσκι δεν έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα μετά από απαγόρευση της UEFA, επομένως μπορούν να επιλέξουν τα εικονικά αυτά εισιτήρια για να δείξουν την στήριξή τους.

Η τιμή τους ανέρχεται στα 10 Λέβα (σχεδόν 5 ευρώ) και αρκετοί φίλοι της Λέφσκι τα έχουν ήδη προμηθευτεί ενώ γενικότερα δέχτηκαν αυτή την κίνηση της διοίκησης με καλό τρόπο. 

Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν να στηθεί videowall στο γήπεδο, ώστε να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας τους.

Η ανακοίνωση διάθεσης των εικονικών εισητηρίων:

«Μετά την απίστευτη «γαλάζια» βραδιά και τη νίκη με 2:0 επί του ΠΑΟΚ, την Πέμπτη 28 Ιουλίου, ο Λέφσκι πηγαίνει στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στο Greek Grand στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του UEFA Conference League 2022/23.

Οι μπλε φίλαθλοι θα έχουν μια νέα ευκαιρία να δείξουν την ανεπιφύλακτη υποστήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα, με κάθε φίλαθλο να υποστηρίζει τον σύλλογο αγοράζοντας ένα εικονικό εισιτήριο για τον αγώναната Η τιμή του γραμματόσημου είναι BGN 10, και η αγορά του εγγυάται τόσο ηθική όσο και οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στο επίσημο κατάστημα του PFC Levski στο Vivakom Arena - Georgi Asparuhov Stadium, σε όλο το δίκτυο Eventim, καθώς και online.

ΜΟΝΟ ΛΕΦΣΚΙ!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.