Λέανδρε, σε δέκα λεπτά μας έδειξες τον δρόμο μιας ζωής

Χρήστος Νάσκας26 Απριλίου 2022

Δέκα λεπτά χρειάστηκαν το βράδυ της Μ. Πέμπτης στην Τούμπα για να μας δείξεις ο μικρός Λέανδρος τον δρόμο μιας ζωής.

Η χαρά του, αυτή η μονάκριβη χαρά του, συγκίνησε, καθήλωσε, δάκρυσε και μεγάλωσε συναισθήματά μας.

Πήρε το μικρόφωνο και άκουγες τη φωνή του να λέει με τέτοιο τρόπο το «Σας ευχαριστώ» που ένιωσες μέσα στη ψυχή σου τα δικά του συναισθήματα. Στόλισε την Τούμπα, την Ελλάδα, τον κόσμο όλο με αγάπη, προσπάθεια, πείσμα και καλοσύνη.

Στολίδια που τα χάρισε απλόχερα σε ένα γήπεδο, στολίδια που δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να κατεβούν, αλλά να παραμείνουν ψηλά για να μας θυμίζουν αυτό που ζήσαμε τη Μ. Πέμπτη το βράδυ από τον Λέανδρο, με τον Λέανδρο για τον Λέανδρο.

Λίγες μέρες πριν την Κυριακή του Πάσχα, αλλά εκατοντάδες Κυριακές μετά από αυτή θα μας μείνει αξέχαστο αυτό που ζήσαμε. Είτε όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, είτε όσοι είδαν τον Λέανδρο στην τηλεόραση ή στα βίντεο που υπάρχουν στα social media. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά και καλά έκαναν. Και λίγα είναι μπροστά σε αυτό που έκανε ένα παιδί, ο Λέανδρος.

Ναι, να πατάς στην αναζήτηση στο google Λέανδρος και να το βγάζει πρώτο - πρώτο, να μείνει εκεί εσαεί, να υπάρχει και να μας θυμίζει.

Πώς ένα παιδί με τρομερή θέληση, με αμόλυντη χαρά μπορεί να μας δώσει μαθήματα ζωής που τόσο πολύ τα χρειαζόμαστε όλοι μας.

Λέανδρε, σε ευχαριστούμε, σε δέκα λεπτά μας έδειξες τον δρόμο μιας ζωής…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.