Ο Λαζάρου κάνει καζούρα για τον Ολυμπιακό: «Να φάμε γαύρους!»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2020

Την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Εθνικό μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο αγαπημένος σεφ, που πέρασε και ως κριτής από το MasterChef, μίλησε στο coppa.gr και αποκάλυψε ότι έχει ξεχάσει κάποτε στο γήπεδο τον γιο του.

«Ο πατέρας μου πάντα έλεγε ότι ένας πιστός Εθνικός δε νοείται να υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Αυτή ήταν και μία από τις λίγες συμβουλές του την οποία επέλεξα να παρακούσω. Όλη μου τη ζωή, αν και φανατικός φίλος του Εθνικού Πειραιώς, υπήρξα παράλληλα και κρυφό-Ολυμπιακός! Μέλος μιας παρέας Ολυμπιακών και Εθνικών, η κυριακάτικη έξοδος στο Καραϊσκάκη ήταν επιβεβλημένη οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες κι αν αγωνιζόταν. Όχι μόνο από αγωνία για την έκβαση του εκάστοτε αγώνα, αλλά γιατί με την παρουσία μου ένιωθα ότι εκπλήρωνα το καθήκον μου απέναντι στη μεγάλη οικογένεια που είχαμε σχηματίσει με τα χρόνια οι Πειραιώτες φίλαθλοι. Η περιπέτεια μου εκτυλίχθηκε πριν 28 χρόνια, στις ένδοξες εποχές του Εθνικού, με Καντέρα, Κρητικόπουλο, Νικηφοράκη και Χατζηϊωάννογλου να συγκαταλέγονται στα βαριά πυροβολικά της βασικής ενδεκάδας. Ενδεχομένως να ακούγεται οξύμωρο στα αυτιά των νεότερων γενιών, αλλά η ομάδα πρωταγωνιστούσε τότε στο ελληνικό πρωτάθλημα, τερματίζοντας κατά κανόνα μεταξύ έβδομης και ένατης θέσης» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ότι είναι κρυφο-Ολυμπιακός το επανέλαβε και στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ.

Ωστόσο, σε ερώτηση για το τι ψάρια πρέπει να τρώμε δεν παρέλειψε να κάνει καζούρα στον Παναθηναϊκό Τάκη Γιαννούτσο λέγοντας του να τρώει γαύρους για να μειωθούν.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.