Γκουγκουλιάς: «Λάθος τάιμινγκ η αλλαγή συστήματος από τον Μπούργος»

Metrosport Team06 Απριλίου 2022

«Λάθος τάιμινγκ η αλλαγή συστήματος από τον Μπούργος», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς.

«Φτάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό ο Άρης. Κάνει μεγάλα βήματα, έχει αλλάξει επίπεδο, αλλά δεν καταφέρνει στο τέλος να πάρει αυτό που θέλει. Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν καλός με αποτέλεσμα να κολλήσει στο μηδέν. Η έλευση του Μπούργος άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και η εικόνα της βελτιώθηκε κι αυτό φάνηκε περίτρανα απέναντι στον Ολυμπιακό που έχασε άδικα μέσα στο Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αλλά στα δύο τελευταία ματς δεν το είδαμε. Ρίσκαρε ο Μπούργος με τον ΠΑΣ και δεν του βγήκε. 

Ήταν λάθος το τάιμινγκ να αλλάξει το σύστημα της ομάδας. Παρά την απώλεια των βαθμών απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ, είναι μέσα στο στόχο, δηλαδή της Ευρώπης. Ο Άρης μας έδειξε φέτος ότι απέναντι σε μεγάλες ομάδες μπορεί να πάρει αποτελέσματα κι αυτό μπορεί να κάνει και κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Με τον Μαντσίνι πρέπει να ξεκινάει βασικός ο Άρης. Ο Καμαρά είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ. Για ακόμα μία χρονιά ο Άρης δεν έχει τον παίκτη που θα του δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα, αλλά δυστυχώς έχει θέμα στο γκολ και ειδικά όταν αντιμετωπίζει ομάδες με κλειστές άμυνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.