Λάρσον: «Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στα πλέι οφ»

Metrosport Team30 Μαΐου 2020

Χωρίς δύο ποδοσφαιριστές που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για την έναρξη των πλέι οφ. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Αρης:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ με τους Νίκο Μαρτίνες (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Μάρτιν Τόνσο (ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο) να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα (ο Μαρτίνες έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό).

Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική και οικογενειακό διπλό.

Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

«Ενθουσιασμένος που θα ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο»

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα πλέι οφ, έκανε δηλώσεις στο Aris Fc TV, ο Ντάνιελ Λάρσον και τόνισε πως η ομάδα του θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως νιώθει: «Θα είναι μια διαφορετική κατάσταση, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ειδικά για το γεγονός πως θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους. Θα είναι μια διαφορετική εμπειρία και θα πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα: «Θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε σε κανονική αγωνιστική κατάσταση τώρα άμεσα, ήταν μία μίνι προετοιμασία χωρίς φιλικά παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν θα είναι απολύτως έτοιμη, σιγά σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και γενικά τα πλέι οφ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα. Οι σκέψεις μας για τα πλέι οφ είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Για το Κύπελλο: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο. Υπάρχει στο μυαλό μας και το Κύπελλο, αυτό έρχεται μετά τα πλέι οφ. Μακάρι να είχαμε και τους φιλάθλους μας, το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.