Λάμπρου για Αγρ. Αστέρα: «Εύκολη η απόφαση να ξαναγυρίσω»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2023

Ο Στέλιος Λάμπρου επέστρεψε το καλοκαίρι στον Αγροτικό Αστέρα με στόχο να βοηθήσει με την εμπειρία του να επανέρθει στην Γ’ Εθνική η ομάδα του Ευόσμου, η οποία μετράει τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες και βρίσκεται στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α1. 

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός μιλώντας για τον Αγροτικό Αστέρα και την επιστροφή του στην ομάδα στον Παύλο Κερασιώτη είπε: «Η απόφαση να ξαναγυρίσω στον Αγροτικό Αστέρα ήταν εύκολη για εμένα. Μίλησα με τους κ. Παναγιωτίδη και Κοτανίδη. Είδα δυο πολύ κάλους ανθρώπους, μου είπαν τα σχέδια της ομάδας και αυτό μου άρεσε, διότι στον Αγροτικό Αστέρα έκανα ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα». 

Η ομάδα ξεκίνησε ιδανικά το Πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες, που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό; «Οφείλεται στην δουλειά που γίνεται από την πρώτη μέρα. Δουλεύουμε παρά πολύ, όλοι για την ομάδα. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και δεν μας λείπει κάτι. Εχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ με πολλές γνώσεις και αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι».

 Είναι εφικτός ο στόχος της άμεσης επιστροφής στη Γ Εθνική; «Δεν μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι είναι εφικτός ο στόχος. Είμαστε σ’ έναν δυνατό όμιλο με πολύ καλές ομάδες. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι». Τέλος, για το Πρωτάθλημα είπε: «Γενικά είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα η Α1 και πιστεύω πολύ καλό για να αναδειχθεί κάποιος σ αυτήν την κατηγορία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.