Λαμία: Επιμένουν οι Ιταλοί για το «μπαμ» με Γκαστόν Ραμίρεζ

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2022

Από τις αρχές τις εβδομάδας, έχουν δει την δημοσιότητα πληροφορίες πως η Λαμία είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την «βόμβα» Γκαστόν Ραμίρεζ, με τεράστια εμπειρία σε Σέριε Α και Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ουρουγουανό να αναμενόταν να βρίσκεται από χθες (13/9) στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Από πλευράς των ανθρώπων της ομάδας της Φθιώτιδας τηρείται «σιγή ιχθύος» σχετικά με το θέμα, ενώ τόσο ο έγκυρος Αργεντίνος ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μερλό που έφερε την είδηση στην δημοσιότητα όσο και ο επίσης αξιόλογος Ιταλός συνάδελφός του Νικολό Σκιρά που την επιβεβαίωσε δεν έχουν κάνει κάποια νέα αναφορά στο θέμα. Ωστόσο νέο ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ του 31χρονου ποδοσφαιριστή και της ομάδας, με τα ιατρικά και τις υπογραφές να είναι οι μοναδικές εκρεμότητες που απομένουν πριν την επισημοποίηση της ετήσιας συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Γκαστόν Ραμίρες αγωνίζεται κυρίως στην θέση «10» και έχει τεράστιες παραστάσεις από το ιταλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα, καταγράφοντας 173 συμμετοχές στην Serie A με τις φανέλες των Σαμπντόρια και Μπολόνια και 94 στην Premier League με τις Σαουθάμπτον (η οποία δαπάνησε κοντά στα 14 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στο Νησί) και Μίντλεσπρο, ενώ έχει και σύντομα περάσματα από την Πενιαρόλ στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, την Χαλ και την Μόντσα στην οποία αγωννίστηκε πέρσι έως που έληξε το συμβόλαιό του. Έχει επίσης φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ουρουγουάης 43 φορές δίνοντας το παρόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.