La Provence: «Οι δρόμοι του Μήτρογλου»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2020

Ρωσία, Τουρκία, Ελβετία ή ακόμα και η Ligue 1, με την Ντιναμό Μόσχας να έχει καταθέσει πρόταση στη Μαρσέιγ, σύμφωνα με την εφημερίδα La Provence, φέρονται ως πιθανοί προορισμοί για τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο 32χρονος Έλληνας επιθετικός, που δεν υπολογίζεται από τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην Μαρσέιγ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, μπορεί ως μεταγραφή να πάει σε ομάδες της Ρωσίας, Τουρκίας και Ελβετίας, όπου οι μεταγραφές αγορές τους κλείνουν αντίστοιχα 17 (οι δύο πρώτες) και 12 Οκτωβρίου. Ως ελεύθερος, σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της Ligue 1. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και εξακολουθεί κάνει προπονήσεις με την Μαρσέιγ στο Canebière.

Ερωτηθείς για την κατάσταση με τον Μήτρογλου, ο Αντρέ Βίλας Μπόας ήταν αρκετά ξεκάθαρος.
«Μιλήσαμε με τον Μητρόγλου και συμφωνήσαμε να προπονείται μερικές φορές μαζί μας. Του είπα ότι δεν τον υπολογίζω πλέον. Ξέρουμε ότι έχει συμβόλαιο. Ο Κώστας, μου αρέσει, μου είπε ότι ήμουν ο μόνος Πορτογάλος με τον οποίο δεν είχε καλή σχέση. Ήταν μια ειλικρινή, άμεση συζήτηση. Του εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον », δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής

Πάντως στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Μαρσέιγ δεν επιθυμεί να τον αφήσει ελεύθερο σε αυτούς τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του, αλλά γνωρίζει από την άλλη ότι πρέπει να απαλλαγεί από το μεγάλο του συμβόλαιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.