Λ.Βαρδάκης: «Γι' αυτό το σκέφτηκε έτσι ο Καρυπίδης - Ο Μπίσεσβαρ ήθελε... ΠΑΟΚ»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γυμναστής του Απόλλωνα Λευκωσίας, Λάζαρος Βαρδάκης.

Ο έμπειρος γυμναστής, έχει προπονήσει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην θητεία του στην Κύπρο αλλά ήταν και παρών στο περσινό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δυστυχώς, είναι πολύ άσχημο να με θυμούνται από το περσινό επεισόδιο, αλλά είναι πραγματικότητα, ζήσαμε και αυτή την εμπειρία. Μακάρι να μην επαναληφθεί σε κανέναν και σε κανένα παιχνίδι.»

«Προφανώς, για να σκέφτεται ο Κ.Καρυπίδης να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο ερχόμενο παιχνίδι του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, θα έχει στο μυαλό του και την περσινή εμπειρία. Ο Καρυπίδης θέλει να προστατέψει την ομάδα. Δεν γνωρίζω βέβαια αν αυτή είναι η καλύτερη λύση, αλλά ο καθένας πρέπει να πάρει τα μέτρα του.

Για το επεισόδιο:

Καλό θα ήταν, να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα, για έμενα ήταν ένα χτύπημα, προκαλέστηκε σωματική βλάβη, γίνονται ακόμη χειρότερα πράγματα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ωστόσο θα πρέπει να μπει ένα τέλος. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εμείς δεν μπορούμε να αντιδράσουμε το ίδιο, εννοείται ότι δεν πρέπει να χτυπήσουμε, γιατί μπορούμε να χάσουμε την δουλεία μας. Εννοείται πως θέλουμε να προστατευτούμε αν έχουμε την δυνατότητα, αλλά αν κάποιος αντιδράσει θα έχει ποινικές κυρώσεις και θα χάσει την δουλειά του. Από μια κακή στιγμή, που την προκαλεί κάποιος τρίτος, μπορεί να δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα στην δικιά μας δουλειά.»

Για Μπίσεσβαρ:

«Ο Μπίσεσβαρ, είχε έρθει στην Κύπρο με υψηλό κίνητρο, δούλευε και δούλεψε σκληρά πριν από τον ΠΑΟΚ. Ήθελε να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ακόμα και αν είχε έρθει σε υψηλό πρωτάθλημα ανταγωνισμού. Είχε τον στόχο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και μέσα από την δουλεία του τα κατάφερε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.