L’ Equipe: Ο Μέσι διαφωνεί με τον Ποτσετίνο

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2021

Τελικά τα πολλά λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία ούτε στη ζωή ενός ανθρώπου, ούτε στην πορεία ενός συλλόγου, ειδικά αν δεν ξέρεις να τα διαχειριστείς. Οι μέρες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι συννεφιασμένες και όσο έρχονται και σταρβοπατήματα τόσο περισσότερο θα μα τρίζει η καρέκλα του. 

Σύμφωνα με τη "L’ Equipe", ο Λιονέλ Μέσι έχεις τις διαφωνίες του με τον συμπατριώτη του άνω στο τακτικό πλάνο της ομάδας, καθώς πιστεύει πως δεν αξιοποιεί τα προσόντα των συμπαικτών του και του ίδιου στο έπαρκο.

Ο Αργεντινός τεχνικός κουβαλάει από την περσινή σεζόν αρκετές αποτυχίες, όπως το χαμένο πρωτάθλημα στη Γαλλία από Λιλ και ο αποκλεισμός στον ημιτελικό του Championw League από τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτά προστίθεται φέτος και η εικόνα της ομάδας, η οποία δεν πείθει ούτε τους φίλους της ομάδας, ούτε τους ποδοσφαιριστές. 

Με μεγαλύτερο αγκάθι τη μη χημεία της ¨Αγίας Τριάδας" στην επίθεση των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ. Οι επόμενοι αγώνες θα είναι καθοριστικοί για τη συνέχεια του Ποτσετινό στο πάγκο της Παρί, πριν τα μαύρα σύννεφα γίνουν καταιγίδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.