Κυζερίδης: «Ο Κοντομηνάς ήταν απλός άνθρωπος, προσπαθούσε να μας δώσει τα πάντα»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Κυζερίδης και αναφέρθηκε στον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά και αποκάλυψε δυο στιγμές του με τον εκλιπόντα επιχειρηματία και άλλοτε ιδιοκτήτη των «κιτρινόμαυρων». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του κ. Κοντομηνά. Από αυτά που θυμάμαι από τον ίδιο είναι ότι ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος. Με τέτοια οικονομική δυνατότητα θα μπορούσε ο Άρης να κάνει πολλά περισσότερα, αλλά δυστυχώς δεν έμεινε αρκετά χρόνια στον σύλλογο. Την εποχή που ήταν στον Άρη, είχε έρθει στην Ιταλία στο στάδιο της προετοιμασίας και κάναμε αρκετές συζητήσεις μαζί. Ήταν τόσο απλός άνθρωπος και σε έκανε να αισθανθείς όμορφα και ελεύθερα. Τον ρώτησα στο ξενοδοχείο κάτω στο σαλόνι πριν τον αγώνα με τη Σερβέτ τι είναι αυτό που του λείπει και μου απάντησε η πραγματική αγάπη. Έμεινα άφωνος. Μετά δεν ξέρω πως ήταν γιατί τραβήξαμε και οι δυο χωριστούς δρόμους», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχα πάει απέναντι από το Χίλτον, σ΄ένα τριώροφο κτήριο για να συναντηθώ με τον κ. Κοντομηνά για την ανανέωση του συμβολαίου μου στον Άρη. Έτρεμαν τα πόδια μου όταν μπήκα μέσα και βλέποντας τόσους υπουργούς και επιχειρηματίες. Όλοι καθόμασταν σε διαφορετικά σαλόνια και περιμέναμε την σειρά μας για να βρεθούμε από κοντά μαζί του. Είχα απορία πώς είχε χρόνο για όλα. Μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο στον Άρη τον πλήρωνε στην ώρα του. Ανάβαμε ένα κεράκι όλοι μας για να πηγαίνουν καλά τα πράγματα στην ομάδα για να παίρνουμε πριμ, συμβόλαια και να ανεβάσουμε επίπεδο τον σύλλογο. Ο Κοντομηνάς προσπαθούσε να μας δώσει τα πάντα. Όταν τον αντίκρισα στο γραφείο του με ρώτησε αν είμαι ικανοποιημένος τον Άρη κι ενώ θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ την κατάσταση δεν το έκανα γιατί δεν με πήγαινε η ψυχή να το κάνω σε αυτό τον άνθρωπο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.