Κυζερίδης: «Έχει όλα τα φόντα ο Μάντζιος»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Κυζερίδης.

Ο βετεράνος άσος του Άρη μίλησε για το πώς είναι σήμερα, τον Άρη και τον Άκη Μάντζιο.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κυζερίδης δήλωσε:

Αρχικά: «Δόξα τω Θεώ είμαι πάρα πολύ καλά και εγώ και η οικογένειά μου. Μετά την ταλαιπωρία 2 χρόνια με τον κορωνοϊό ήρθαμε στην Ελλάδα να δούμε τους δικούς μας. Όσο μιλάμε για γονείς αδέρφια είναι λογικό, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αν είσαι κλεισμένος μια τρέλα όλος ο κόσμος τα πέρασε».

Για την περιπέτεια της υγείας: «Προχωράμε. Κάθε μέρα και λεπτό είναι διαφορετικό πάμε καλά και συνεχίζουμε. Μέχρι τώρα πάμε καλά με την ασθένεια.»

Για την περίοδο του κορωνοϊού: «Σίγουρα προσέχω παίρνω τις προφυλάξεις μου έχω κάνει και τα δυο εμβόλια. Εξακολουθώ να φοράω όμως τη μάσκα μου για να προστατεύομαι κι εγώ και οι άλλοι».

Για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μάντζιου: «Τα έχω πει για τον Μάντζιο δε θέλω να το παίξω έξυπνος η να πω μεγάλα λόγια. Έχει δείξει τον χαρακτήρα του ως ποδοσφαιριστής και προπονητής. Έχει τα φόντα να διαπρέψει. Τα καταφέρνει καλά. Έχει βρει τη χημεία, ελπίζω να πάει ακόμα πιο ψηλά τον Αρη».

Για την εμπειρία του Μάντζιου: «Παίζει ρόλο. Από τη θέση του με το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση και με τον κόσμο νιώθει πιο πολλή ασφάλεια γιατί ξέρει πράγματα και καταστάσεις και πώς να τα βελτιώσει. Παίζει σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα όπως ο Άρης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.