Κύρτσος: Έθεσα ζητήματα για λάθη, απάντησαν με διαγραφή

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2022

Ο Γιώργος Κύρτσος «ευχαρίστησε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «πολιτική λύτρωση» του, στην πρώτη του αντίδραση μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα ότι διαγράφει από τον κόμμα τον ευρωβουλευτή, κατηγορώντας τον ότι «δυσφημεί διεθνώς τη χώρα, αμφισβητώντας την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης» και «συγκρίνοντας την Ελλάδα» με χώρες που παραβιάζουν τους κανόνες του κράτους δικαίου.

Ο κ. Κύρτσος αντέδρασε μέσω των social media, όπου σχολίασε ότι έθεσε ζητήματα στην ηγεσία της ΝΔ για λάθη και παραλείψεις και του «απάντησαν» με τη διαγραφή του. Ακόμη, στράφηκε προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν βρήκε το κουράγιο» να του ανακοινώσει τη διαγραφή του, κάτι που έκανε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

«Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ: Λάθη και παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis, διώξεις δημοσιογράφων, Τουλουπάκη. “Απάντησαν” με διαγραφή μου», έγραψε ο ευρωβουλευτής στην πρώτη του ανάρτηση μετά τη διαγραφή του.

πηγή: lifo.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.