Κυριζίδης: «Διάνοιξη της Αγίου Δημητρίου με 4 ρεύματα και απευθείας... Λαμπράκη»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Κυριζίδης.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών μίλησε αναφορικά με το έργο διάνοιξης της Αγίου Δημητρίου το οποίο ξεκίνησε χθες και θα δώσει μία... ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της ανατολικής Θεσσαλονίκης και όπως σημείωσε ο ίδιος ο δρόμος θα αποκτήσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, θα δώσει εύκολη πρόσβαση στον περιφερειακό, φτάνοντας μέχρι και τη Λαμπράκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Πράγματι ένα έργο για το οποίο υπάρχει συζήτηση επί χρόνια, 4 λωρίδες που θα φτάνουν στη Λαμπράκη, χωρίς να χρειάζεται να κατεβαίνουμε την Κατσιμίδη, θα αποσυμφορηθεί και η οδός Διαγόρα, με αυτό το έργο η Αγίου Δημητρίου θα καταλήγει στη Λαμπράκη με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, αλλά και με ποδηλατόδρομους. Θα δώσει μία άλλη πνοή για την περιοχή και στόχος μας είναι να περατωθεί το έργο σε 10 μήνες, και στους επόμενους 6 μήνες θα δοθούν τα δύο ρεύματα. Θα υπάρξει και πεζοδρόμηση αλλά και έργα για την ΕΥΑΘ».

Ενώ συμπλήρωσε: «Θέλουμε να κάνουμε την προέκταση της Αγίου Δημητρίου και να φτάνει πιο χαμηλά και αυτό μπαίνει στο πλάνο του Δήμου όταν ολοκληρωθεί το έργο για το οποίο μιλήσαμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.