Κυρίαρχος Γιόκιτς στο ντέρμπι με τους Σέλτικς – Γονάτισαν οι «μισοί» Μπακς

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2023

Με τρία παιχνίδια μπήκε το ΝΒΑ στο 2023 και από αυτά ξεχώρισε το ντέρμπι των Νάγκετς με τους Σέλτικς και με την ομάδα του Ντένβερ να δείχνει στους «Κέλτες» που έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο Πρωτάθλημα, ότι στη Δύση τα πράγματα παραμένουν δύσκολα. Οι Μπακς εμφανίστηκαν με σύνθεση ανάγκης και υποχρεώθηκαν σε μία εντός έδρας ήττα από τους Ουίζαρντς.

Στο Ντένβερ λοιπόν, οι Νάγκετς έβαλαν από την πρώτη περίοδο τις βάσεις και υπερασπίστηκαν ένα προβάδισμα για να επιβληθούν των Σέλτικς με 123-111. Ο Νίκολα Γιόκιτς πρωταγωνίστησε με ένα ακόμη triple-double αφού τελείωσε το παιχνίδι με 30 πόντους, 12 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Για τους «Κέλτες» ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 30 πόντους και οχτώ ριμπάουντ.

Οι Μπακς μπήκαν με ήττα στη νέα χρονιά αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο αφού έπαιξαν κόντρα στους Ουίζαρντς χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζρου Χόλιντεϊ και Κρις Μίντλετον. Οι Ουίζαρντς άρπαξαν την ευκαιρία και νίκησαν με 118-95 μέσα στο Μιλγουόκι παίρνοντας 26 πόντους από τον Ρουί Χατσιμούρα. Για τα «ελάφια» πάλεψε ο Μπόμπι Πόρτις με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, ο Τζα Μοράντ ήταν και πάλι εντυπωσιακός στη νίκη των Γκρίζλις επί των Κινγκς με 118-108. Ο ολ σταρ γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι με 35 πόντους και οχτώ ριμπάουντ ενώ για τους Κινγκς ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε 18 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.