Κυριάρχησε η αβεβαιότητα στο ΔΣ της Superleague 2 - Καθυστερεί η έναρξη

Metrosport Team26 Ιουλίου 2022

Έντονο ήταν το αίσθημα της ανησυχίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης. Οι εκπρόσωποι των ομάδων εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν αυτή την χρονική στιγμή, εν όψει της νέας σεζόν. 
Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ, προκειμένου να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα για τα μπόνους που ανέρχονται στο 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά και να γίνει κουβέντα για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Θα επιχειρηθεί και συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να διευθετηθούν κάποια σημαντικά ζητήματα, τα οποία οφείλονται και στην καθυστέρηση των χρημάτων από το ποσοστό του στοιχήματος.

Σε ό,τι αφορά τα χρέη των ΠΑΕ θα ζητηθεί να δοθεί το 30% πρώτα και τα υπόλοιπα όταν καταβληθεί το ποσό από το στοίχημα, για το λόγο αυτό θα επιχειρηθεί συνάντηση με τον ΠΣΑΠΠ.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει απίθανο να γίνει η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ αν δεν υπάρξει λύση με την τηλεοπτική στέγη, που θα εξασφαλίζει στις ομάδες κάποια έσοδα, η έναρξη της σεζόν θα αργήσει αρκετά.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.