Κυριάκος: «Πολύς κόσμος του Ολυμπιακού ντρέπεται με τις τοποθετήσεις Μαρινάκη»

Metrosport Team29 Απριλίου 2020

Την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League καυτηρίασε ο Κυριάκος Κυριάκος.  

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος της διοίκησης, τόνισε ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού υπηρέτησε μια επικοινωνιακή πολτική που χρησιμοποιεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Επίσης ανέλυσε την στάση του Δικεφάλου στην Λίγκα.

«Δεν νομίζω ότι ο Μαρινάκης έχει μετανιώσει την επίθεση στον Σαββίδη, ήρθε με γραμμένες δηλώσεις. Ήταν θλιβερή η παρουσία του. Δεν τον προστατεύουν οι συνεργάτες του, ήθελε να επικεντρώσει στην ρατσιστική χρήση του όρου "Ρώσος". Υπηρετεί μία ανοργασμική επικοινωνιακή πολιτική που ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια. Εκπροσωπεί έναν τεράστιο σύλλογο, δεν τα βάζουμε εμείς με τον Ολυμπιακό ως σύλλογο, θεωρώ ότι και πολύς κόσμος του Ολυμπιακού ντρέπεται με τέτοιου είδους τοποθετήσεις», σημείωσε αρχικά μιλώντας στο Sdna.

Πρόσθεσε στην συνέχεια: «Εξαιτίας κάποιων τοξικών καιροσκόπων, όπως η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν έχει εγκαθιδρυθεί στην Λίγκα κουλτούρα συνεργασίας. Αυτή είναι η αλήθεια. Πάμε με μία συναινετική διάθεση να βρούμε λύσεις και ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε αυτή την ξινίλα».

Για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος: «Είμαστε υπέρ της επανέναρξης και να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα στο γήπεδο, να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Δεν είμαστε όμως διατεθειμένοι με μία οποιοδήποτε επιμήκυνση να υπονομευθεί η επόμενη χρονιά. Αν οι ομάδες δεν μπουν σε φάση επανασχεδιασμού με τα νέα δεδομένα και αν η Λίγκα δεν βγάλει ένα σχέδιο κεντρικής συνεννόησης νομίζω θα υπονομεύσουμε και τις επόμενες σεζόν.

Αν παίξουμε Ιούλιο και χωρίς ανάσα προκριματικά Ευρώπης και μετά Πρωτάθλημα θα είναι καταστροφικό. Εμείς ζητήσαμε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να παίξουμε, να συμπιέσουμε τους χρόνους, να τελειώσουμε αρχές Ιουλίου».

Για τα περί παύλας στον Πρωταθλητή: «Δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμη με το τι σημαίνει διακοπή. Αν παρθεί απόφαση να γίνει o Ολυμπιακός πρωταθλητής πέφτει ο Πανιώνιος ή αλλιώς διακόπτουμε χωρίς πρώτο και τελευταίο. Κατά την γνώμη μας, ο Ολυμπιακός θα πάει ως πρώτος στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν γίνεται να βγει πρωταθλητής σε κουτσουρεμένο πρωτάθλημα και θα ρίξει τον Πανιώνιο. Εμείς θα το βάλουμε σε ψηφοφορία».

Για την υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας: «Μετά την εισήγηση της ΕΕΑ, δεν έγινε καμία εκδίκαση, δεν δίκασε κανείς. Υπήρξε και μία παρατυπία που ζητήσαμε να ελεγχθεί με ένα Εφέτη».

Για την έρευνα περί πολυιδιοκτησίας Ολυμπιακού: «Δεν θέλουμε να λέμε ομάδες, αν θα το κάνουμε θα είναι συγκεκριμένο. Εμείς ευχόμαστε να μην υπάρχουν στοιχεία για πολυιδιοκτησία».

Για το αν θα καταγγείλει τον Ολυμπιακό στο CAS με βάση την υπόθεση των στημένων: «Έχουμε τα στοιχεία να κυνηγήσουμε τις υποθέσεις για να κάθεται ο Ολυμπιακός σε αναμμένα κάρβουνα».

Τέλος, για το PAOK TV σημείωσε: «Το PAOK TV θα μείνει ζωντανό και θα αναπτύσσεται ανεξάρτητα αν θα μεταδίδει τους αγώνες. Αισθανόμαστε υπερήφανοι, μετρήσαμε την εμπορικότητά μας και είμαστε μια χαρά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.