Κυριάκος: «Μην θεωρείτε πιο δυνατό τον Ολυμπιακό από όσο πραγματικά είναι»

Γιώργος Ζαΐρης14 Μαρτίου 2020

Το metrosport.gr και η εφημερίδα Metrosport σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά για την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να του δώσει θέση στο ΔΣ της Εταιρείας

Ο ίδιος σε διαδικτυακή συζήτηση που είχε με τους φίλους του ΠΑΟΚ το επιβεβαίωσε: «Στην επόμενη ΓΣ θα μπω στο ΔΣ. Αρμοδιότητες στην επικοινωνία που είναι ο τομέας εξειδίκευσής μου. Κυρίως στην στρατηγική και όχι στην διαχείριση της καθημερινότητας, εκεί που κάνουν πολύ καλή δουλειά ο Δούκας κι ο Αρωνιάδης. Ένας από τους λόγους που γύρισα με χαρά, είναι γιατί θα μπορέσω να απελευθερώσω λίγο τον αδερφικό μου φίλο Μάκη Γκαγκάτση σε θέματα καθημερινότητας. Λίγοι ξέρουν τι κουβαλάει στους ώμους του ο Μάκης». Ξεκαθάρισε πως όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του, ο ΠΑΟΚ δεν υστέρησε επικοινωνιακά: «Ο ΠΑΟΚ είχε φωνή. Και ο Δούκας δίνει μεγάλο αγώνα σε δύσκολες συνθήκες, τώρα θα έχει απλά έναν ακόμη συμπαραστάτη. Ο μεγαλομέτοχος είναι επίσης συνεχώς δίπλα στην ομάδα, δεν είναι συνηθισμένο οι ιδιοκτήτες να μιλούν, αλλά να πράττουν. Αλλιώς τι δουλειά θα κάναμε εμείς!»

Ρωτήθηκε και για το financial fair play είναι πρόβλημα για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Το ffp ισχύει διαρκώς. Ο εξορθολογισμός των δαπανών σε σχέση με τα έσοδα είναι μια μόνιμη ανάγκη. Αυτό δε σημαίνει μείωση του μπάτζετ απαραίτητα, αλλά και αύξηση των εσόδων». Επειδή ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Λουτσέσκου του ζητήθηκε να πει τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του Ρουμάνου το περασμένο καλοκαίρι: «Καταρχάς ο Ραζβάν έκανε λάθος που έφυγε τόσο ξαφνικά λίγο πριν την προετοιμασία. 

Με ψυχρό μυαλό νομίζω το αναγνωρίζει και ο ίδιος. Ο βασικός λόγος όμως ήταν η κόπωση και το άγχος για το πως θα μπορέσει να φτάσει και φέτος τον πήχη που ο ίδιος δημιούργησε. Δε σου κρύβω ότι είχα παρόμοιες σκέψεις. Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά ανύπαρκτα. Καμιά διαφωνία στον σχεδιασμό δεν ήταν ικανή να χαλάσει την τόσο στενή σχέση του Λουτσέσκου με τον Σαββίδη. Και με τη φετινή ομάδα δεν πρέπει να είμαστε άδικοι. Μετά από μια τέλεια χρονιά, που θες δε θες σε «ξεφουσκώνει», δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσο συνεπή πρωταθλητισμό με νέο προπονητή. Θα το ξεπεράσουμε και θα επανέλθουμε το όποιο στραβοπάτημα. Αλλάξαμε επίπεδο».

Για το αν ο Ολυμπιακός δείχνει δύναμη με όσα γίνονται τελευταία: «Μην τους κάνετε τη χάρη να τους θεωρείτε πιο δυνατούς από σο πραγματικά είναι!».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.