Κυριάκος: «Να διακριθεί μέσω του κυπέλλου ο Άρης - Πιστεύω στον Μάντζιο»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2022

Στην εκπομπή του Metropolis 95,5 «Στη Σέντρα», μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Τάσος Κυριάκος. Αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία και στην παρουσία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του.

Για τον Άρη:

«Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν πάει καλά, του λείπει το γκολ. Σήμερα πρέπει να βγάλει αντίδραση γιατί υπάρχει αρκετή γκρίνια. Το 'χει μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει. Το καλύτερο φάρμακο για τους ποδοσφαιριστές είναι το παιχνίδι, να μπει να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση για να ηρεμήσουν και τα πράγματα. Ο προπονητής είναι υπό πίεση. Μπορεί να αλλαχθεί ανά πάσα στιγμή, ενώ είναι δύσκολο να αλλάξεις όλους τους ποδοσφαιριστές. Αλλά σήμερα κρίνονται όλοι. Πιστεύω θα μπει ο εγωισμός και το πείσμα, ξέρουν σε τι ομάδα βρίσκονται. Ο Άρης βρίσκεται κάθε χρόνο στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω και φέτος η μοναδική διάκριση που μπορεί να πάρει είναι μέσω του κυπέλλου»

Για τον Μάντζιο:

«Τον Μάντζιο τον πιστεύω πολύ. Νομίζω είναι άδικο να λέμε πως φταίει κάθε φορά ο προπονητής. Η ομάδα έχει δείξει πως κατά διαστήματα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει πάρει και αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή κάνει μια κοιλιά, αλλά από σήμερα αν πάρει την πρόκριση όλα θα αλλάξουν. Γνωρίζει τα αποδυτήρια καλύτερα απ' όλους, γνωρίζει την ψυχολογία των παικτών και ξέρει πως να τους διαχειριστεί και αυτό οφείλει να κάνει και τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.