Κυριάκος για Μήτρογλου: «Παίρνει τρομερές θέσεις στην περιοχή - Έχει τον τρόπο να σκοράρει»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Κυριάκος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και της Λάρισας μίλησε αναφορικά με τα όσα περιμένει να δει από το σημερινό (26/1) παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΛ καθώς ανέλυσε και τα στοιχεία που μπορεί να προσφέρει στο σύνολο του Άκη Μάντζιου ο Κώστας Μήτρογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών στην ΑΕΛ: «Είναι δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή να αλλάζει προπονητές με τέτοια συχνότητα. Καθώς κάθε ποδοσφαιριστής έχει μάθει να λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο και αυτό αλλάζει με τον εκάστοτε προπονητή».

Αναφορικά με το ρόστερ του Άρη και τη σημερινή αναμέτρηση: «Ο Άρης με εξαίρεση δύο παιχνίδια με αντίπαλο τα Γιάννενα και τη Λαμία έχει κάνει μία εξαιρετική χρονιά και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Λάρισα με τις αλλαγές προπονητών και γενικότερα καίγεται για τη νίκη. Ο Άρης είναι με ανεβασμένη ψυχολογία και είναι το απόλυτο φαβορί. Ο Άρης έχει ισάξιους ποδοσφαιριστές ακόμα και όταν οι παίκτες έρχονται από τον πάγκο. Τις περισσότερες φορές όλοι ρίχνουν το βάρος σε έναν ποδοσφαιριστή κάτι που δεν είναι πάντα σωστό, καθώς το παιχνίδι είναι ομαδικό και λειτουργούν συνολικά».

Για την μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου: «Όλοι ξέρουν τον Μήτρογλου και θα δώσει στον Άρη το εύκολο γκολ που του έλειπε. Έχει τον τρόπο να σκοράρει παίρνει τρομερές θέσεις μέσα στην περιοχή και μπορεί να ξεμπλοκάρει και τους συμπαίκτες του ανοίγοντας χώρους και μπορεί να δώσει πολλές επιθετικές λύσεις. Όλοι περίμεναν την τριάδα πίσω από τον φορ να βρει τον τρόπο για το γκολ και αυτό θα αλλάξει τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.