Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση του ΟΦΗ σε επική ματσάρα με τα Χανιά!

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2023

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΟΦΗ που επικράτησε με 3-5 των Χανίων σε ένα επικό ντέρμπι της Κρήτης στα Περιβόλια.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας άνοιξε το σκορ στο 29’ με τον Αμπάντα με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και στο 43’ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Λουίζ Φελίπε που πήρε το «ριμπάουντ» έπειτα από δοκάρι σε κεφαλιά του Βούρου και από κοντά έγραψε το 0-2.

Η αντίδραση των Χανίων ήταν άμεση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Αρχικά, στο 50’ ο Ελευθεριάδης μείωσε σε 1-2 για να έρθει δύο λεπτά αργότερα (52') ο Μανουσάκης και να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 57ο λεπτό μπήκε στο ματς για τον ΟΦΗ ο Μοσκέρα και σκόραρε δύο φορές μέσα σε 5 λεπτά. Στο 60’ ο Μοσκέρα έκανε το 2-3 με ένα ξαφνικό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, ενώ στο 64’ κρέμασε τον Καλογεράκη για το 2-4 μετά από ωραία κάθετη του Γκλάζερ.

Στο 67’ τα Χανιά μείωσαν σε 3-4 με το μακρινό σουτ του Σερβιλάκη, μπαίνοντας για ακόμα μία φορά στο παιχνίδι. Στο 78΄ ο Ριέρα έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων (3-5) στον ΟΦΗ έπειτα από ασίστ του Μοσκέρα.

Στο 83ο λεπτό ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μεγιάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω φάουλ πάνω στον Ελευθεριάδη, ο οποίος έβγαινε στην αντεπίθεση.

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς (82’ Κατσούρρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης, Τσορνομάζ, Τσέλιος (66’ Ντίας), Λεμονής (82’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Μιούλερ, Μάναλης (60’ Βουό).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Aμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος (71’ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μεγιάδο, Τοράλ (57’ Μοσκέρα), Γαγιέγος (57’ Ριέρα), Φελίπε (71’ Νέιρα), Γκλάζερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.