Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Μίλος Ντέλετιτς, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το νοκ-άουτ παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανιώνιο (20/8, 17.00) στη Νέα Σμύρνη.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Γηραιό, προσφέροντας ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα.
Οι περιστάσεις έφεραν τον Ημίθεο να βρει αύριο απέναντί του τον πρώην προπονητή του Παύλο Δερμιτζάκη.
Θυμίζουμε, ότι αν το παιχνίδι δεν έχει νικητή στην κανονική διάρκεια, τότε το ματς οδηγείται κατευθείαν στα πέναλτι.
Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στη Νέα Σμύρνη, καθώς υπήρξε απαγόρευση μετακίνησης από την Αστυνομία, ενώ ούτε η κυανέρυθρη ΠΑΕ ήταν διατεθειμένη να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς των κυανόλευκων.
Η απόφαση ελήφθη για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, λόγω του αυξημένου ρίσκου σε παιχνίδια υψηλού βαθμού επικινδυνότητας. Το μέτρο αφορά τόσο τη μετακίνηση μεμονωμένων φιλάθλων όσο και τη διάθεση εισιτηρίων στη θύρα των φιλοξενούμενων.
Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης:
Δευτέρα 18/8
Μακεδονικός – Λεβαδειακός 1-2
Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 1-2
Τρίτη 19/8
Καλαμάτα – ΑΕΛ 1-2
Αναγέννηση Καρδίτσας – Κηφισιά 1-1 (2-3 στα πέναλτι)
Αιγάλεω – Παναργειακός 1-1 (6-5 στα πέναλτι)
ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος 0-4
Καβάλα – Πανσερραϊκός 1-1 (5-4 στα πέναλτι)
Τετάρτη 20/8
Καμπανιακός – Athens Kallithea 17.00
Πανιώνιος – Ηρακλής
Χανιά– Μαρκό
Ελλάς Σύρου – Νέστος Χρυσούπολης 17.15
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube