Κυλώνης: Ρεβάνς που υπόσχονται γκολ

Θανάσης Κυλώνης25 Αυγούστου 2021

Χθες βράδυ διεξήχθησαν οι πρώτες τρεις ρεβάνς στα πλέι οφ του Champions League, και οι τρεις λίγο ήθελε να οδηγηθούν στην παράταση. Ας όψεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που κατέβασε και πάλι τα… ρολά της εστίας του, οδηγώντας τους 10 της Μπενφίκα στους ομίλους. Σήμερα ολοκληρώνονται τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για να πάρουν σειρά αύριο οι ρεβάνς σε Europa και Conference League, όπου υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Στις αποψινές ρεβάνς του Champions League, η μοναδική γηπεδούχος που δεν χρειάζεται νίκη για να περάσει είναι η Σαχτάρ, μετά το 0-1 στο Πριγκιπάτο. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν θα ποντάρω στο 3.00+ του άσου, γιατί κατά τ’ άλλα το να δίνεται σε τιμές φαβορί το διπλό είναι λάθος. Όχι τόσο εξόφθαλμο όπως στο πρώτο παιχνίδι όπου η νίκη των Ουκρανών πλήρωνε 5.50+, αλλά και πάλι λάθος είναι. Δεν μπορεί να είναι φαβορί εκτός έδρας μια ομάδα που έρχεται από 3 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, πόσω μάλλον όταν απέναντί της έχει έναν αντίπαλο με την ευρωπαϊκή εμπειρία και την ποιότητα της Σαχτάρ. Εξήγησα το γιατί δεν θα μπλέξω με σημείο, μού αρκεί το 2.15 στο g/g & over. Στατιστικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνει για 4ο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ η Μονακό, η Σαχτάρ πάντα σκοράρει και δεν βλέπω να μένει στο 1-1.

Στο Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Σέριφ Τιρασπόλ, το 3-0 των Μολδαβών δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα των Αθανασιάδη, Κολοβού, πιστεύω ωστόσο πως οι Κροάτες δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Θα ήμουν πιο ζεστός για την ανατροπή, αν δεν μαζεύονταν αρκετές απουσίες στην άμυνά τους. Θυμίζω ότι πέρυσι στους «16» του Europa League, απέκλεισαν την Τότεναμ στην παράταση, έχοντας χάσει 2-0 στο Λονδίνο. Σήμερα θέλουν ένα ακόμα γκολ τουλάχιστον, κρατάω το 1 & Οver (2.00+). Μακάρι να βοηθήσει στο σκοράρισμα και ο Κολοβός, που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ την περασμένη εβδομάδα.

Αδιάφορο στοιχηματικά για τα δικά μου γούστα το Μπρόντμπι-Ζάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί είναι ανώτεροι, πιο έμπειροι και πλέον δεν χρειάζονται νίκη μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα όπου τι γύρισαν με γκολ στο 90’. Πολύ πιθανό να κερδίσουν πιο εύκολα σήμερα τους Δανούς που δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή πρωταθλήτρια της χώρας, αλλά με το διπλό στο 1.50 δεν υπάρχει κανένας λόγος ενασχόλησης.

ΔΥΑΔΑ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ 1 & Over

ΣΑΧΤΑΡ – ΜΟΝΑΚΟ G/G & Over

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.