Κυλώνης: Ποντάρει σε έδρα και Ντεπάι

Θανάσης Κυλώνης06 Ιουνίου 2021

Η ανάλυση των ομίλων του EURO 2020 συνεχίζεται σήμερα με τον 3ο, όπου δεσπόζει η γηπεδούχος Ολλανδία.

Φαβορί οι «οράνιε», στο 1.40 η πρωτιά τους, που θα τους φέρει στους «16» αντιμέτωπους με έναν από τους καλύτερους 3ους. Μεγάλο πλεονέκτημα το ότι παίζουν και τα 3 ματς του ομίλου στο Άμστερνταμ. Στα αρνητικά, ο «λίγος» Φρανκ Ντε Μπερ που δεν συνέχισε την ανοδική πορεία επί Κούμαν, και το τεράστιο κενό του τραυματία Φαν Ντάικ στην άμυνα. Στη χθεσινή προπόνηση αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Ντε Λιχτ και σε περίπτωση που χάσει κάποια ματς και ο στόπερ της Γιουβέντους, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ποντάρει πολλά στον Μέμφις Ντεπάι, καλό το 3.25 που πληρώνει να είναι ο άσος της Λυών πρώτος της σκόρερ στην διοργάνωση, καθώς εκτελεί και όλα τα στημένα.

Η Ουκρανία του Σεφτσένκο πληρώνει 5.50 για πρωτιά. Στις δύο προηγούμενες παρουσίες της σε EURO δεν πέρασε τον όμιλο, αυτή την φορά όμως ήταν αήττητη στα προκριματικά και δεν χρειάστηκε τα πλέι οφ για να περάσει στα τελικά. Πρώτος σκόρερ της ο Γιάρεμτσουκ της Γάνδης, ένας από τους λίγους «ξενιτεμένους» της αποστολής, η οποία θυμίζει μικτή Σαχτάρ και Ντιναμό Κιέβου.

Λογικά θα παλέψει για την 2η θέση με την Αυστρία, η οποία επίσης δεν πέρασε τον όμιλο στα δυο προηγούμενα EURO που συμμετείχε και έχει να κερδίσει σε μεγάλη διοργάνωση από το Μουντιάλ 1990! Το 90% της αποστολής της αγωνίζεται στη Μπουντεσλίγκα, από τους ελάχιστους που παίζουν εκτός Γερμανίας, ο πρώτος της σκόρερ στα προκριματικά, Αρναούτοβιτς, ο οποίος έχει πάει στην Κίνα (Σανγκάι Πορτ).

Πρωτάρηδες σε τελική φάση οι Σκοπιανοί, προκρίθηκαν μέσω πλέι οφ. Αρχηγός, ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, ο 37χρονος πλέον Γκόραν Πάντεφ, που παίζει εδώ και πολλά χρόνια στην Ιταλία. Αξίζει μια ψιλή στο 6.00 για πρώτος σκόρερ ομάδας, αν σκοράρουν, το πιο πιθανό να είναι με κάνα δικό του πέναλτι ή φάουλ.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ 3ου ΟΜΙΛΟΥ

Ντεπάι - Πρώτος σκόρερ Ολλανδίας @ 3.25

Πάντεφ - Πρώτος σκόρερ Β. Μακεδονίας @ 6.00

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.