Κυλώνης: Νίκη με αρκετά γκολ θέλει η Τουλούζ

Θανάσης Κυλώνης12 Μαΐου 2021

Για τελευταία φορά την φετινή σεζόν, το κουπόνι μεσοβδόμαδα μοιάζει με Σ/Κ, καθώς σε όλη την Ευρώπη έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές, εξ αναβολής παιχνίδια, αλλά και ματς Κυπέλλων.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχουμε λονδρέζικο ντέρμπι απόψε, Τσέλσι-Αρσεναλ, με τους φορμαρισμένους «μπλε» να κυνηγάνε το Τσάμπιονς Λιγκ προτού παίξουν τον τελικό κυπέλλου με τη Λέστερ το Σάββατο, και τους «κανονιέρηδες» να παίζουν κυρίως για το γόητρο, αφού η Ευρώπη μάλλον χάθηκε φέτος. Φαβορί ο άσος, αλλά στο 1.70 δεν αξίζει, ντέρμπι είναι.

Στη Γαλλία, έχουμε τους νοκ άουτ ημιτελικούς του Κυπέλλου, με απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90’. Υπερβολικό το 7.00 στον άσο της ποιοτικής Μονπελιέ κόντρα σε μια Παρί που και κουρασμένη δείχνει, και απογοητευμένη μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ και την διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, και σημαντικές απουσίες έχει. Κιμπεμπέ, Βεράτι και Ερέρα είναι εκτός, ο Εμπαπέ ταξίδεψε, αλλά είναι άγνωστη η κατάστασή του. Λίγο έλειψε η Ρεν να κερδίσει τους Παριζιάνους την Κυριακή, δεν θα κακίσω όποιον πάει στο καλοπληρωμένο 1Χ (3.00+). Αύριο, η Μονακό αντιμετωπίζει την ερασιτεχνική Ριμιγί Βαλιέρ, την ομάδα που απέκλεισε την Τουλούζ στα προημιτελικά. Λογικά θα είναι υποψιασμένοι οι παίκτες του Κόβατς, αλλά με το διπλό στο 1.20 και το over στο 1.50, σοβαρή κουβέντα δεν μπορεί να γίνει.

Στη Β’ Γαλλίας διεξάγεται σήμερα το Τουλούζ-Πο. Η ομάδα του Κουλούρη πέραν της νίκης που θα την διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι της απευθείας ανόδου, θα κυνηγήσει και τα πολλά γκολ, έτσι ώστε να υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την 2η Κλερμόν, η οποία τελευταία αγωνιστική παίζει στην άκρως ενδιαφερόμενη Καέν, που μόνο με νίκη σώζεται. Βαθμολογικό κίνητρο έχει και η η Πο, αλλά ό,τι και αν χρειαστεί θα το πάρει λογικά στο εντός έδρας ματς με την αδιάφορη Βαλενσιέν. Έντεκα σερί εντός έδρας νίκες μετρά η Τουλούζ που έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, o άσος μαζί με over ανεβαίνει στο 2.40.

Στην Ιταλία, εφόσον η 18η Μπενεβέντο χάσει από την Αταλάντα στο Μπέργακμο, τότε η Τζένοα και έναν πόντο να πάρει στη σωμένη πλέον Μπολόνια, μια χαρά θα είναι. Καλές σχέσεις έχουν, ίδια χρώματα έχουν, όπως και να ‘χει μιλάμε για μια αρκετά βολική ιταλική ισοπαλία σε απόδοση που προκαλεί για τέτοια εποχή (3.30). Καλό και το Χ ημίχρονο στο 2.20, μαθαίνουν πρώτα τι γίνεται στο Μπέργκαμο και πράττουν αναλόγως στο β’ ημίχρονο. Το Χ/Χ πάει στο 5.50.

Και ένας άσος μονόπλευρου κινήτρου στη Σκωτία, η Κιλμάρνοκ κοντά στο 2.00. Καίγεται για την σωτηρία της και πετυχαίνει τη Σεντ Μίρεν αδιάφορη βαθμολογικά, κουρασμένη και απογοητευμένη μετά τον αποκλεισμό της στον ημιτελικό Κυπέλλου την Κυριακή.

ΤΡΙΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΠΟ 1 & Over 

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ 1 

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΤΖΕΝΟΑ Χ ημίχρονο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.