Κυλώνης: Μπορεί και χωρίς Γιλμάζ

Θανάσης Κυλώνης16 Οκτωβρίου 2021

Με τα προκριματικά του Μουντιάλ θα ασχοληθούμε και πάλι το Νοέμβρη, μέχρι τότε οι εγχώριες διοργανώσεις και τα ευρωπαϊκά κύπελλα θα μονοπωλούν την ποδοσφαιρική και στοιχηματική καθημερινότητά μας.

 Σε κάθε επανέναρξη πρωταθλημάτων χρειάζεται προσοχή και φειδωλά πονταρίσματα, πόσω μάλλον τώρα που αρκετοί διεθνείς επέστρεψαν λαβωμένοι ή κουρασμένοι από τις Εθνικές τους κι ενώ ακολουθεί μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό τριήμερο.

Ξεκινώντας από την αγαπημένη μου Γαλλία, κρατάω το διπλό της Λιλ στην Κλερμόν. Στο 2.40 δεν είναι κακό, όταν μιλάμε για ένα ζευγάρι με ξεκάθαρη διαφορά επιπέδου και φόρμας πριν την διακοπή. Η πρωταθλήτρια πήρε μπρος και έρχεται από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η νεοφώτιστη Κλερμόν ξεφούσκωσε, το μόνο αρνητικό είναι η απουσία του τιμωρημένου Μπουράκ Γιλμάζ, ωστόσο ο διεθνής Καναδός φορ Ντέιβιντ και ο Αμερικανός Γουεά επέστρεψαν υγιείς.

Παιχνίδι που παραδοσιακά έχει πολλά γκολ είναι το Λυών-Μονακό, όπου οι «λυωνέ» θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο βασικό τους τερματοφύλακα Λόπες και τους τραυματίες φορ Ντεμπελέ, Σλιμανί, ενδεχομένως και τον πολύτιμο Βραζιλιάνο μέσο Πακετά, που έπαιζε με την «σελεσάο» ξημερώματα Παρασκευής. Και οι Μονεγάσκοι πάντως, δεν θα έχουν τους βασικότατους μέσους Γκολόβιν, Τσουαμενί.

Στη Β’ Γαλλίας, πιθανό g/g & over το Τουλούζ-Οσέρ, μάχη κορυφής ανάμεσα στις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Στα υπόψιν και ο άσος της Μπαστιά (2.00+) που θα έχει ντεμπούτο νέου προπονητή απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας Γκρενόμπλ, αλλά και το Χ στο ντέρμπι της Νορμανδίας. Η Καέν ακόμα δεν έχει φέρει ισοπαλία εντός έδρας, η Χάβρη μετρά 3 σε 5 εξόδους φέτος.

Στην Αγγλία, τα φαβορί έχουν ματς που κρύβουν παγίδες. Η Λίβερπουλ παίζει στη Γουότφορντ που θα έχει το ντεμπούτο του Ρανιέρι στον πάγκο της, η πρωτοπόρος Τσέλσι στη νεοφώτιστη συμπολίτισσα Μπρέντφορντ που είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα, η Τότεναμ στη Νιουκάστλ όπου επικρατεί παροξυσμός μετά την πώληση της ομάδας στους Σαουδάραβες κροίσους, ενώ τη Δευτέρα η Αρσεναλ υποδέχεται τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας που έχει στον πάγκο της τον παλιό «κανονιέρη» Πατρίκ Βιειρά.

Στη Γερμανία, κόντρα σηκώνει η ευάλωτη φέτος εκτός έδρας Λειψία, που παίζει «τελικό» την Τρίτη στο Παρίσι και δοκιμάζεται σήμερα στο νέο γήπεδο της Φράιμπουργκ, μοναδική αήττητη ομάδα της Μπουντεσλίγκα! Κοντά στο 4.00 ο άσος! Πολλά γκολ υπόσχεται το ντέρμπι κορυφής, Λεβερκούζεν-Μπάγερν, ζευγάρι όπου το g/g & over είναι κανόνας.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΤΟΥΛΟΥΖ – ΟΣΕΡ G/G & Over
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ 1Χ
ΚΛΕΡΜΟΝ – ΛΙΛ 2
ΜΠΑΣΤΙΑ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ 1
ΚΑΕΝ – ΧΑΒΡΗ Χ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.