Κυλώνης: Λουκάκου για πρώτος σκόρερ

Metrosport Team05 Ιουνίου 2021

Τέτοια ώρα το άλλο Σάββατο θα συζητάμε τα όσα είδαμε στο εναρκτήριο ματς του EURO, Ιταλία-Τουρκία, αλλά και τα παιχνίδια της 2ης ημέρας της διοργάνωσης. Μέχρι τότε, οι Εθνικές ομάδες θα παίζουν φιλικά προετοιμασίας κι εμείς θα συνεχίζουμε τη μελέτη των ομίλων, καταλήγοντας σε εκτιμήσεις και επιλογές μακροχρόνιων στοιχημάτων. Σήμερα θα αναλύσουμε τον 2ο όμιλο…

Το Βέλγιο που είδαμε στο φιλικό της Πέμπτης με την Εθνική μας (… άρεσε), λίγες ομοιότητες θα έχει με την ομάδα που θα δούμε στο EURO. Ο Μαρτίνεθ προφύλαξε αρκετούς βασικούς, ενώ ο Λουκάκου έπαιξε μόνο 45’. Ντε Μπρόινε και Βίτσελ πάντως, δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι από το πρώτο ματς της διοργάνωσης και είναι πρόβλημα αυτό.

Στο 1.75 η πρωτιά του ομίλου, αν τερματίσει 1ο θα αντιμετωπίσει στους «16» κάποιον από τους καλύτερους 3ους, το θέμα είναι ότι αντιμετωπίζει τη Δανία στην Κοπεγχάγη και τη Ρωσία στην Αγία Πετρούπολη, οπότε δικαίως πληρώνει σχετικά υψηλά. Μια φορά έχει φτάσει σε τελικό, το 1980 στην Ιταλία, 3.75 πληρώνει τώρα για φιναλίστ και 8.00 για κατάκτηση, όντας το Νο3 φαβορί πίσω από Γαλλία και Αγγλία. Προτιμώ το 8.00 του Λουκάκου για πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Οι Βέλγοι σκοράρουν πολύ, ο φορ της Ιντερ έρχεται από σούπερ χρονιά κατακτώντας το σκουντέτο και δεν… κουνιέται από την ενδεκάδα, ενώ μέχρι και τα προημιτελικά οι αντίπαλοί τους είναι θεωρητικά βατοί. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να πετύχει 2+ γκολ σε κάποιο παιχνίδι. 

Η Δανία πληρώνει 3.75 για πρωτιά, στα υπέρ της το ότι θα παίξει και τα 3 ματς του ομίλου στην Κοπεγχάγη. Μείον το ότι έχει πρωτάρη σε μεγάλη διοργάνωση στον πάγκο της, τον Κάσπερ Χιούλμαντ. 

Πρωταθλήτρια Ευρώπης από το… πουθενά το 1992, όταν και πάλι είχε έναν Σμάιχελ κάτω απ’ τα δοκάρια της, τον μπαμπά του Κάσπερ, Πέτερ. Αήττητη στα προκριματικά με 4-4-0 και έχοντας πρώτο σκόρερ τον αρχηγό Ερικσεν, αξίζει το 5.00 που πληρώνει να είναι ο αρχισκόρερ της στο τουρνουά, καθώς εκτελεί και όλα τα στημένα. 

Η Ρωσία πληρώνει 5.00 για πρωτιά. Θα παίξει τα 2/3 ματς στην Αγία Πετρούπολη με πολύ κόσμο στο πλευρό της, σ’ ένα ιδιαίτερα γνώριμο περιβάλλον για τον αρχισκόρερ της Τζιούμπα και τους υπόλοιπους διεθνείς της Ζενίτ. Τίμιο το 2.15 στο να είναι πρώτος σκόρερ της ο υψηλόσωμος φορ των πρωταθλητών Ρωσίας. 

Ο Τσερτσέσοφ κάλεσε στην αποστολή ελάχιστους παίκτες που αγωνίζονται εκτός Ρωσίας, ένας εξ αυτών ο μέσος της Μονακό Γκολόβιν. Τον όμιλο συμπληρώνει η πρωτάρα σε τελική φάση Φινλανδία. 1.45 πληρώνει να τερματίσει 4η, στανταράκι δείχνει. Αν δεν έχει κέφια ο Πούκι της Νόριτς, το πιθανότερο είναι να κάνει 3/3 ήττες.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ 2ου ΟΜΙΛΟΥ

Λουκάκου – Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης @ 8.00

Ερικσεν - Πρώτος σκόρερ Δανίας @ 5.00

Τζιούμπα - Πρώτος σκόρερ Ρωσίας @ 2.15

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.