Κυλώνης: Καίγεται η Καέν, ανέβηκε η Κλερμόν

Θανάσης Κυλώνης15 Μαΐου 2021

Επιλογές για όλα τα γούστα έχει το κουπόνι του Σ/Κ, από καυτά φαβορί που δύσκολα σπάνε, μέχρι αουτσάιντερ μονόπλευρου βαθμολογικού κινήτρου που αξίζουν το ρίσκο τους.

Ένα απ’ αυτά έχουμε στη σημερινή τελευταία αγωνιστική της Β’ Γαλλίας, όπου στα περισσότερα ζευγάρια το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο. Μιλάω για τον άσο της Καέν (3.20+). Θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην σωτηρία της, είτε την απευθείας είτε μέσω μπαράζ, και το θετικό γι’ αυτήν είναι ότι πετυχαίνει την Κλερμόν ουσιαστικά αδιάφορη πλέον, αφού μόνο με ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας χάνει την 2η θέση από την Τουλούζ και την απευθείας άνοδο στη Ligue 1. Με την ίδια λογική βέβαια, αδιάφορη είναι πλέον και η Τουλούζ που παίζει στη Δουνκέρκη, η οποία επίσης έχει στόχο την παραμονή. Απλά εδώ ο άσος έχει γυρίσει φαβορί (2.60).

Τίτλοι τέλους και στη Γ’ Γαλλίας σήμερα. Η 3η Βιλφράνς θέλει έναν βαθμό απέναντι στην ουραγό-ενδιαφερόμενη Λυών Ντουσέρ για να κλειδώσει οριστικά τα μπαράζ ανόδου, καθώς σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Λε Μαν υστερεί. Στο 3.25 το Χ έχει λογική, στο 2.15 ο άσος της Λε Μαν με την αδιάφορη Ανεσί (ένας πέφτει, αν πέσει…).

Από Αγγλία, όπου έχουμε σήμερα και τον τελικό κυπέλλου, Τσέλσι – Λέστερ (με 20.000 θεατές στο Γουέμπλεϊ!), κρατάω μόνο το διπλό της Γουέστ Χαμ (2.40+) στην σωμένη Μπράιτον. Με βάση την εξαιρετική της φετινή πορεία, η ομάδα του Μόγες αξίζει να παίξει στην Ευρώπη του χρόνου και έχει περάσει από πολύ δυσκολότερες έδρες.

Η προτελευταία αγωνιστική στην Ιταλία ανοίγει σήμερα με δύο ντέρμπι, Γιουβέντους-Ιντερ το απόγευμα και Ρόμα-Λάτσιο το βράδυ. Νωρίτερα, καλοπληρωμένη για την εποχή ισοπαλία (3.00+) που ναι μεν δεν είναι απόλυτα βολική, αλλά δεν θα καταστρέψει κανέναν, έχουμε στο Σπέτσια-Τορίνο. Ισόβαθμες στο +4 από τη 18η Μπενεβέντο που παίζει αύριο κόντρα στην υποβιβασμένη Κροτόνε, ο φόβος της ήττας ενδέχεται να επικρατήσει, με την «γκρανάτα» να έχει μεσοβδόμαδα και το εξ αναβολής με τη Λάτσιο, προτού υποδεχτεί τη Μπενεβέντο τελευταία αγωνιστική.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ Χ

ΛΕ ΜΑΝ – ΑΝΕΣΙ 1

ΚΑΕΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ 1

ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.