Κυλώνης: Ήρθε η ώρα της

Θανάσης Κυλώνης29 Μαΐου 2021

Η Βιγιαρεάλ έκανε την υπέρβαση και πήρε το Γιουρόπα Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη, στοιχηματικά το g/g που προτείναμε επιβεβαιώθηκε εύκολα, και σήμερα η ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώνεται ουσιαστικά σε διασυλλογικό επίπεδο με το μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Ντραγκάο».

Αγγλικός «εμφύλιος», με το Μάντσεστερ να διεκδικεί και πάλι ευρωπαϊκή κούπα, μέσω της Σίτι του Γκουαρδιόλα που αν και φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, είναι το μεγάλο φαβορί. Δικαίως, αφού έφτασε μέχρι τον τελικό αήττητη (11-1-0), πήρε δια… περιπάτου το πρωτάθλημα στην Αγγλία και κατά γενική ομολογία θεωρείται φέτος η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Η Τσέλσι με τον Τούχελ στον πάγκο της βελτιώθηκε αισθητά, μάλιστα πρόσφατα κέρδισε την Σίτι στον ημιτελικό του FA Cup και στην Πρέμιερ Λιγκ εκτός έδρας, αλλά στατιστικά αν το δούμε, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσει 3η σερί φορά μέσα σε 40 μέρες την πρωταθλήτρια Αγγλίας, που εδώ και καιρό προετοιμάζεται γι’ αυτό το παιχνίδι. Ασο βλέπω αλλά το 1.90 δεν με καλύπτει για τελικό, το κρατάω μαζί με over 1,5 στο 2.50. Πιθανά σκορ, 2-0 και 2-1 για όσους θέλουν να τζογάρουν.

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε και τον τελικό ανόδου από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ». Το ακριβότερο ματς στον πλανήτη, αφού η ομάδα που ανεβαίνει εξασφαλίζει και έσοδα που αγγίζουν τα 150 εκ. ευρώ! Εκτιμώ πως υπάρχει λάθος στο σετ, χαμηλό το 1.85 στη Μπρέντφορντ, που πέρυσι έχασε την άνοδο από τη Φούλαμ στην παράταση. Η Σουόνσι είναι μεγαλύτερο μέγεθος στο Νησί έχοντας παίξει πολύ πιο πρόσφατα στην Πρέμιερ, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έφερε δύο 1-1 με την ομάδα του Λονδίνου, που τελευταία φορά έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας το 1947. Υπερβολικό το 4.50+ στους Ουαλούς, σηκώνει και κάλυψη.

Τελικό ανόδου/παραμονής έχουμε και στη Γερμανία σήμερα, την ρεβάνς στο Κίελο, όπου η Κολωνία καλείται να κερδίσει μετά το 0-1 της Τετάρτης για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μαγική εικόνα το σκορ του πρώτου αγώνα, οι «τράγοι» ήταν καλύτεροι, θα ακολουθήσω την προϊστορία των μπαράζ στη Γερμανία, που λέει ότι σε 12 περιπτώσεις διπλών αγώνων, μόλις 3 φορές η ομάδα της Τσβάιτε Λίγκα κατάφερε να ανέβει.

ΣΑΒΒΑΤΟ
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΟΥΟΝΣΙ Χ2
ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΚΟΛΩΝΙΑ 2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ 1 & Over 1,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.