Κυλώνης: Γκολ στους «τελικούς»

Θανάσης Κυλώνης12 Οκτωβρίου 2021

Με νίκη πιάνουμε στη 2η θέση τους Σουηδούς, με νίκη οι Σκανδιναβοί μάς βγάζουν νοκ αουτ και ανεβαίνουν στην 1η θέση του ομίλου, αφήνοντας πίσω τους, τους Ισπανούς που έχουν ρεπό λόγω της συμμετοχής τους στο φάιναλ-4 του Nations League. 

Ζλάταν και Κουλουσέφκσι θα λείπουν από την επίθεση των Σουηδών, εμείς δεν θα έχουμε τον Τζαβέλα στην άμυνα και τον Ζέκα στα χαφ. Καλύτερη ομάδα η Σουηδία, αλλά τον Σεπτέμβριο στο άδειο ΟΑΚΑ κερδίσαμε δίκαια 2-1. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο ποιοτικότερος και αυτή είναι ουσιαστικά η βασικότερη ελπίδα μας. Να επιβεβαιωθεί και σήμερα αυτός ο άγραφος νόμος, με τον Φαν Σχιπ να έχει… άστρο, που παραπέμπει σε εποχές Ρεχάγκελ. Χάσουμε-κερδίσουμε, πιστεύω θα σκοράρουμε και πάλι. 8 g/g στα 9 τελευταία μας παιχνίδια, 5 τα g/g των Σκανδιναβών στα 6 τελευταία, με τέτοια στατιστικά το 2.10 στο g/g έχει αξία. Πιθανοί σκόρερ, ο Ισάκ για τους Σουηδούς, ο Μπακασέτας για μας.

Μεγάλο ματς και το Ουκρανία-Βοσνία, αφού ο νικητής θα μπει δυναμικά ακόμη και στο κυνήγι της πρωτοπόρου Γαλλίας, που επίσης έχει ρεπό σήμερα. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τους Ουκρανούς, ο Σεφτσένκο άφησε γερά θεμέλια στον διάδοχό του φεύγοντας το καλοκαίρι, λογικό φαβορί ο άσος στο 1.75. Τον κρατάω μαζί με g/g στο 4.30, καθώς υπάρχουν εξαιρετικοί επιθετικοί και στις δύο πλευρές. Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ από τη μία, Τζέκο και Πρέβλιακ από την άλλη. Μάλιστα ο Γιάρεμτσουκ έχει ένα έξτρα κίνητρο να σκοράρει, καθώς είναι γεννημένος στο Λβιβ, όπου διεξάγεται το παιχνίδι. Στο 2.50 το anytime του, είναι μια ιδέα.

Η Σερβία εκμεταλλευόμενη το ρεπό της Πορτογαλίας το Σάββατο ανέβηκε στην 1η θέση του ομίλου της, έχει παίξει όμως ένα ματς παραπάνω. Η πρωτιά του γκρουπ θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Λισσαβόνα. Στο Βελιγράδι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, δεν αποκλείεται να προκύψει ισοβαθμία και η απευθείας πρόκριση στο Κατάρ να κριθεί στα γκολ. Σήμερα είναι η ευκαιρία τόσο για τους Σέρβους όσο και για τους Πορτογάλους να βελτιώσουν τους συντελεστές τους, παίζοντας εντός έδρας με Αζερμπαϊτζάν και Λουξεμβούργο αντίστοιχα. Ο άσος μαζί με over 3,5 στο Βελιγράδι πληρώνει 2.40, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς, Τάντιτς, Κόστιτς και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι διαθέσιμοι, με απουσίες ταξίδεψαν οι Αζέροι που βαράνε… διάλυση το τελευταίο διάστημα.

Στο Πορτογαλία-Λουξεμβούργο, αξίζει κανείς να κυνηγήσει τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, που πάντα βρίσκει νέους προσωπικούς στόχους και κίνητρα, όσα ρεκόρ και αν σπάσει. Ανοιξε το σκορ και στο φιλικό 3-0 επί του Κατάρ το Σάββατο στο Αλγκάρβε, όπου θα γίνει και το αποψινό ματς, το Λουξεμβούργο μάλιστα είναι από τους αγαπημένους του αντιπάλους έχοντας σκοράρει 6 φορές απέναντί του. Μόνο κόντρα σε Λιθουανία και Σουηδία έχει πετύχει περισσότερα γκολ (από 7). Στο 2.00+ το να σκοράρει 2+ γκολ ο Ρονάλντο, κοντά στο 2.90 προσφέρεται για πρώτος σκόρερ του αγώνα.

ΣΗΜΕΙΑ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ 1 & G/G
ΣΕΡΒΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ 1 & Over 3,5
ΣΟΥΗΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ G/G

ΣΚΟΡΕΡ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ Γιάρεμτσουκ

ΣΕΡΒΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ Μίτροβιτς

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Κριστιάνο 2+ γκολ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.