Κυλώνης: Φαβορί με γκολ και δυο «βόμβες»

Θανάσης Κυλώνης25 Απριλίου 2021

Στη Γαλλία, ξεχωρίζει το αποψινό ντέρμπι κορυφής Λυών-Λιλ, με τις δυο ομάδες να κοντράρονται μαζί με Παρί και Μονακό για τον τίτλο και τα 3 εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λυών έχει περισσότερη κούραση από τον χαμένο προημιτελικό κυπέλλου με τη Μονακό μεσοβδόμαδα, όπου είχε 3 δοκάρια για να προηγηθεί προτού μείνει με 10 παίκτες γνωρίζοντας ήττα-αποκλεισμό με 0-2. Δεν θα μπλέξω με σημείο, περιμένω πάντως σκορ και θέαμα και τα γκολ πληρώνουν καλά. Στο 1.85 το g/g, στο 2.00+ το over, παίζονται και συνδυαστικά για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Στην Ισπανία, από τις 4 διεκδικήτριες του τίτλου, σχετικά ικανοποιητική απόδοση (1.90) έχει μόνο η πρωτοπόρος Ατλέτικο, που ενδέχεται να έχει απόψε τις επιστροφές των Σουάρες και Φέλιξ στην επίθεσή της. Παίζει στο Μπιλμπάο όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται, θα κρατήσω μόνο το διπλό της φορμαρισμένης Μπαρσελόνα, αλλά μαζί με over για ν’ ανεβάσω αισθητά την απόδοση. Η Βιγιαρεάλ κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη και σκοράρει εύκολα, έχει όμως περισσότερο το μυαλό της στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την Αρσεναλ. Ο Μέσι έδωσε άλλο ένα… σόου στο 5-2 επί της Χετάφε την Πέμπτη και ξέρει πως αν κάνει το απόλυτο η ομάδα του μέχρι το φινάλε, παίρνει τον τίτλο ό,τι κι αν κάνουν Ατλέτικο, Ρεάλ και Σεβίλλη.

Κρατάω και τον άσο της Ιντερ μαζί με over (1.90+) στην Ιταλία. Περιμένω να επιστρέψει με εμφατικό τρόπο στις νίκες ύστερα από δυο σερί ισοπαλίες, με το 1-1 στην Σπέτσια μεσοβδόμαδα να την αδικεί, αφού είχε 2 δοκάρια και 2 ακυρωθέντα γκολ για να το γυρίσει. Το σκουντέτο μόνο αν αυτοκτονήσει θα το χάσει, η Βερόνα δεν κυνηγά κάτι, αλλά μπορεί κάλλιστα να βοηθήσει σ’ ένα μεγάλο σκορ.

Στην Αγγλία, η κόντρα της Γιουνάιτεντ έχει λογική, απ’ την στιγμή που στο πρωτάθλημα ό,τι κι αν γίνει θα τερματίσει 2η κι ενώ έχει μπροστά της 3 ματς-φωτιά, τους δυο ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρόμα και ενδιάμεσα το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Η Λιντς του Μπιέλσα έδειξε τα δόντια της και στη Σίτι και στη Λίβερπουλ, γενικώς είναι ανεβασμένη τον τελευταίο μήνα και έχει το ειδικό βάρος φανέλας για να πάρει ένα ακόμα σκαλπ «μεγάλου». Νομοτελειακά άλλωστε, το εκτός έδρας αήττητο σερί της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα εδώ και 15 μήνες, πλησιάζει στο τέλος του.

Κρατήστε και μια «βόμβα» στην Ελβετία, το διπλό της ιστορικής Σιόν. Εβγαλε σπουδαίο διπλό με 3-5 στην Σερβέτ την Πέμπτη αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για σωτηρία, η Γιουνγκ Μπόις έχει πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, πιθανότατα θα βγάλει χαλάρωση. Στο 11.00 το διπλό, καλό και το 4.50+ στο Χ2.

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ
ΙΝΤΕΡ – ΒΕΡΟΝΑ 1 & OVER

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 & Over
ΛΥΩΝ – ΛΙΛ G/G

«ΒΟΜΒΕΣ»
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΙΟΝ Χ2
ΛΙΝΤΣ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.