Κυλώνης: Δεν είναι Ντινάμο Ζάγκρεμπ η Ριέκα

Θανάσης Κυλώνης22 Αυγούστου 2021

Η κόντρα της Μονακό μάς δικαίωσε χθες, όχι όμως κι αυτή της Μπενφίκα που πήρε το διπλό στη Ζιλ Βιθέντε με δυο γκολ στο φινάλε, ενώ στο Σεντ Ετιέν-Λιλ βγήκε το g/g αντί του over.

Μιας και μιλάμε για Γαλλία, καλοπληρωμένο στο 2.00+ και το over του γειτονικού ντέρμπι στο νότο, Νις-Μαρσέιγ, με τη Νις του Γκαλτιέ να έρχεται από το εντυπωσιακό 0-4 στην έδρα της πρωταθλήτριας Λιλ και τη Μαρσέιγ του Σαμπαόλι να φέρνει δύο g/g & over 3,5 σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στη Σκωτία, δίκαιο φαβορί σε απόδοση 1.95 η Χαρτς, που μετρά μόνο νίκες και την εκτός έδρας ήττα από την Σέλτικ το περασμένο ΣΚ, όπου στάθηκε αξιοπρεπέστατα (3-2). Η Αμπερντίν έρχεται από μακρινό ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν, όπου την Πέμπτη έχασε 1-0 από την Καραμπάκ.

Για κόντρα είναι ξεκάθαρα και η Ριέκα στην Κροατία. Ξόδεψε πολλές δυνάμεις την Πέμπτη και το 1-1 της Τούμπας αφήνει ανοιχτή την… πόρτα των ομίλων. Ενόψει της ρεβάνς, λογικά θα προφυλαχτούν όλοι οι βασικοί τραυματίες της που δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη. Υποδέχεται απόψε την Σίμπενικ που στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πήρε 4 βαθμούς σκοράροντας 6 γκολ το περασμένο ΣΚ. Προκλητικό το 6.00+ στο διπλό, λες και η Ριέκα είναι Ντινάμο Ζάγκρεμπ ή Χαιντουκ.

Στη Σλοβακία, αξία έχει η κόντρα της Ζίλινα. Κι αυτή παίζει κάθε 3-4 μέρες από αρχές Ιουλίου, την Πέμπτη διασύρθηκε στην Τσεχία και τώρα υποδέχεται την αήττητη Ζένιτσα. Προκλητικό κι εδώ το 5.00+ στο διπλό, χαλαρά σηκώνει και κάλυψη στο Χ.

Καλή τύχη στις επιλογές σας και καλή Κυριακή…

ΔΥΑΔΑ
ΧΑΡΤΣ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 1
ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ Over


ΜΟΝΑ
ΖΙΛΙΝΑ – ΖΕΝΙΤΣΑ 2 DNB
ΡΙΕΚΑ – ΣΙΜΠΕΝΙΚ 2 DNB

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.