Κυλώνης: Δεν έχει περάσει ακόμα η Σίτι!

Θανάσης Κυλώνης04 Μαΐου 2021

Χρόνια πολλά σε όλους, ελπίζω το επόμενο Πάσχα να το περάσουμε διαφορετικά από τα δύο τελευταία, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, συγγενείς, φίλους και όπου θέλει ο καθένας, χωρίς περιορισμούς. Στα δικά μας, τα ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά, οι ρεβάνς των ημιτελικών σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, ξεχωρίζουν μεσοβδόμαδα.

Απόψε θα μάθουμε την πρώτη φιναλίστ της Πόλης, με την Σίτι να έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-2 στο Παρίσι, σκορ που δεν την εξασφαλίζει πάντως απόλυτα. Απέναντί της θα βρει την περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, μια ομάδα που την περασμένη εβδομάδα ήταν σαφώς ανώτερή της για ένα ημίχρονο, μια ομάδα με αστέρες παγκοσμίου επιπέδου στο ρόστερ της (ταξίδεψε κανονικά και ο Εμπαπέ), μια ομάδα που στη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία κέρδισε στο Μάντσεστερ τη Γιουνάιτεντ, στη Βαρκελώνη και στο Μόναχο. Και με την Σίτι να κάνει την δουλειά της ακόμα και με ήττα 0-1, η κόντρα του χαμηλού άσου έχει αξία, με το διπλό στο 4.50 και το Χ2 στο 2.10. Πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί και πάλι το g/g & over (1.80), προσωπικά θα ρίξω κάτι ψιλά και στο 1-2, σκορ που οδηγεί σε παράταση και αγγίζει το 15.00. Την περασμένη εβδομάδα πιάσαμε το 1-1 στο Ρεάλ-Τσέλσι και στις ρεβάνς τα σκορ παράτασης έχουν λογική.

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Σέριε Β της Ιταλίας, 3η πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Η πρωτοπόρος Εμπολι με νίκη κλειδώνει και μαθηματικά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, προτού παίξει στις δυο τελευταίες αγωνιστικές με την 3η Σαλερνιτάνα και την 2η Λέτσε. Αντίπαλός της η Κοζέντσα που παλεύει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, χαμηλό αλλά λογικό το 1.40 στον άσο.

ΔΥΑΔΑ
ΕΜΠΟΛΙ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ 1
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. X2

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.