Κυλώνης: Χέρι-Χέρι στους «16»

Θανάσης Κυλώνης20 Ιουνίου 2021

Πολύ κακή στοιχηματικά η χθεσινή μέρα στο EURO, αφού Γαλλία και Ισπανία έμειναν στο Χ, κρατώντας πάντως την πρόκριση στα δικά τους πόδια ακόμη.

Πλέον, μπαίνουμε στην 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, και όπως αναμενόταν έχουν προκύψει αρκετές βολικές ισοπαλίες. Η πρώτη χρονικά και αυτή με την καλύτερη απόδοση (4.00), είναι το σημερινό Ιταλία-Ουαλία, όπου η «σκουάντρα ατζούρα» έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και με έναν βαθμό κατακτά και την πρωτιά του ομίλου, ενώ με Χ προκρίνεται ως 2η και η Ουαλία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Ελβετία-Τουρκία. Ο Μαντσίνι θα κάνει rotation, οι Ουαλοί είναι πολύ σφιχτή ομάδα και θα παίξουν άμυνα μπετόν-αρμέ, όπως και να ‘χει, το Χ βολεύει και τους δύο, οπότε στο 4.00 αξίζει το ρίσκο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στο Ελβετία-Τουρκία, το Χ στέλνει σπίτια τους και τους δύο, οπότε θα δούμε λογικά γκολ. Οι Τούρκοι θέλουν και πολλά για να ελπίζουν, αφού ο συντελεστής τους είναι 0-5. Το g/g & over ανεβάζει την απόδοση στο 2.20.

Στα ματς της Δευτέρας, αρκετά γκολ υπόσχεται το Ολλανδία-Βόρεια Μακεοδονία, καθώς οι «οράνιε» έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά του ομίλου, ενώ οι Σκοπιανοί έχουν ήδη αποκλειστεί με 2/2 ήττες. Πολύ πιθανόν να ξαναχάσουν έχοντας σκοράρει.

Το Ουκρανία-Αυστρία είναι ο ορισμός της βολικής ισοπαλία, γι’ αυτό και πληρώνει πλέον 2.00 με το ζόρι. Με Χ περνάνε χέρι-χέρι εκτός απροόπτου στους «16», ειδικά αν έχει και γκολ, αφού θα βελτιώσουν τον συντελεστή τερμάτων τους. Θυμίζω ότι το 2-2 είναι το μοναδικό από τα συνηθισμένα σκορ που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο EURO. Μέχρι και 21.00 πληρώνει!

Στο Φινλανδία-Βέλγιο, οι Βέλγοι λογικά θα έχουν αλλαγές, καθώς έχουν ήδη προκριθεί και με έναν βαθμό παίρνουν και την πρωτιά. Οι Φινλανδοί αυτή την στιγμή βρίσκονται μέσα στις 4 καλύτερες 3ες και με ισοπαλία πιθανότατα θα περάσουν κι αυτοί. Στο 5.00 το Χ αξίζει μια ψιλή.

Στο Ρωσία-Δανία που γίνεται στην Κοπεγχάγη, διπλό βλέπω. Χαμηλό σχετικά στο 1.70, αλλά δικαιολογημένο βάσει έδρας και εικόνας των δύο ομάδων μέχρι τώρα. Πολύ λίγα πράγματα οι Ρώσοι, οι Δανοί δεν θα έχαναν από τους Φινλανδούς στην πρεμιέρα αν δεν σοκάρονταν από το σκηνικό με τον Ερικσεν, ενώ στο 1-2 από το Βέλγιο έκαναν τρομερή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Περιμένω στο τελευταίο ματς μπροστά στο φανατικό τους κοινό, να τα δώσουν όλα για μια νίκη και με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, έτσι ώστε να έχουν ελπίδες να περάσουν σαν 3οι. Την… χρωστάνε και στον Ερικσεν οι συμπαίκτες του.

Καλή τύχη στις επιλογές σας, τα λέμε και ραδιοφωνικά στο Metropolis 95,5, σήμερα 14:00-17:00 και αύριο, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, εκτάκτως 15:00-18:00, αλλά και 20:00-20:30 με την ένθετη εκπομπή EURO Challenge…

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ Χ
ΕΛΒΕΤΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ G/G & OVER

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ 1 & Over
ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Χ & G/G
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ Χ
ΡΩΣΙΑ – ΔΑΝΙΑ 2 & Over 1,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.