Κυλώνης: Παράταση στον τελικό, πρώτη απώλεια για Βραζιλία

Θανάσης Κυλώνης10 Οκτωβρίου 2021

Η Εθνική μας ομάδα, έστω και με την βοήθεια της Γεωργίας στο χέρι-πέναλτι που έκανε στο 90’, πήρε χθες το διπλό και ετοιμάζεται για έναν ακόμα «τελικό», την Τρίτη στη Σουηδία.

 Τα προκριματικά του Μουντιάλ στην Ευρώπη έχουν ρεπό σήμερα, στις υπόλοιπες ηπείρους πάντως συνεχίζονται.

Το ματς πάντως που ξεχωρίζει στο σημερινό μενού, είναι ο τελικός του Nations League που γίνεται στο Μιλάνο. Σε τέτοια παιχνίδια όλα πιθανά είναι, προσωπικά θα κυνηγήσω το Χ (3.40), αφού Ισπανοί και Γάλλοι είναι ομάδες ίδιου επιπέδου. 

Η νεανική ομάδα του Λουίς Ενρίκε έσπασε το μεγάλο αήττητο σερί των Ιταλών και είχε μια μέρα παραπάνω για ξεκούραση αφού έπαιξε Τετάρτη, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ντεσάμπ γέμισαν αυτοπεποίθηση μετά την επική ανατροπή με το Βέλγιο. Παράταση ακόμα δεν προέκυψε στο φάιναλ-φορ της Ιταλίας, μάλλον είναι το ιδανικό ματς για να δούμε, πιθανόν και πέναλτι. Οποιος δεν θέλει να ρισκάρει στο Χ, καλό και το 1.85+ στο g/g. Κάτι σε 1-1 ας πούμε…

Θα ρισκάρω και το Χ (3.15) του Κολομβία-Βραζιλία, κυνηγώντας την πρώτη βαθμολογική απώλεια της «σελεσάο» στον προκριματικό όμιλο της Λατινικής Αμερικής, όπου έχει κάνει το 9/9 εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Νομοτελειακά πλησιάζει στο φινάλε του το νικηφόρο σερί, και η Κολομβία παραδοσιακά την δυσκολεύει.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε, τα λέμε και ραδιοφωνικά στο Metropolis 95,5, εκτάκτως σήμερα μια ώρα αργότερα, 15.00-18.00…

ΜΟΝΑ & ΔΥΑΔΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Χ
ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ Χ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.