Κυλώνης: Τρίτη και φαρμακερή

Θανάσης Κυλώνης23 Ιουνίου 2021

Απόψε ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του EURO, αύριο και μεθαύριο ακολουθεί το πρώτο διήμερο ρεπό της διοργάνωσης και το Σάββατο ξεκινάνε οι νοκ άουτ αγώνες των «16».

Στο Σουηδία-Πολωνία, οι Σκανδιναβοί έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση με 4 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης κατακτούν και την πρωτιά του 5ου ομίλου. Η Πολωνία των Λεβαντόφσκι και Σβιντέρφσκι χρειάζεται μόνο νίκη για να περάσει στους «16», αλλά οι εμφανίσεις της, ακόμα και στα φιλικά προετοιμασίας, ήταν προβληματικές. Πολύ σφιχτές ομάδες αμφότερες, ματς που αναμένεται να κριθεί στο γκολ εφόσον προκύψει νικητής, πρώτη επιλογή το under (1.70+).

Στο Σλοβακία-Ισπανία, οι Ισπανοί αν κάνουν γκολ το 1/3 των ευκαιριών που δημιούργησαν στις δυο ισοπαλίες τους με Σουηδία και Πολωνία, θα κερδίσουν και θα περάσουν στην επόμενη φάση. Θα είναι τεράστια αποτυχία αν δεν τα καταφέρουν με 3 παιχνίδια στη Σεβίλλη και έχοντας απέναντί τους έναν αντίπαλο που δεν τρομάζει, σαν την Σλοβακία. Οι Σλοβάκοι ψάχνουν έναν βαθμό για να φτάσουν τους 4 και να περάσουν, είναι δεδομένο ότι θα παίξουν φουλ άμυνα. Το διπλό στο 1.20 δεν έχει καμία αξία, μαζί με under 3,5 πάει στο 1.80+ και «τρώγεται». Σπάνια η Ισπανία ανοίγει τα σκορ της.

Ανευ αξίας ο άσος του 1.20 και στο Γερμανία-Ουγγαρία, δείχνει πάντως πιο εύκολο το έργο των Γερμανών που πήραν τα πάνω τους ψυχολογικά με το 4-2 επί της Πορτογαλίας και ψάχνουν άλλη μια νίκη μπροστά στο κοινό του Μονάχου, η οποία ενδεχομένως να τους δώσει και την πρωτιά του ομίλου. Οι Ούγγροι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα σε Πορτογάλους και Γάλλους, τότε όμως είχαν το μπόνους ενός κατάμεστου γηπέδου στη Βουδαπέστη. Εκτός έδρας χάνουν πολλή από τη δυναμική τους, κρατάω το 1 & Οver 3,5 στο 2.10.

Στο Πορτογαλία-Γαλλία που γίνεται στη Βουδαπέστη, οι κάτοχοι του τροπαίου χρειάζονται έναν βαθμό, οι Γάλλοι έχουν ήδη περάσει και με νίκη τερματίζουν 1οι. Παιχνίδι με μπόλικο Χ, όπως και ο μεταξύ τους τελικός στο EURO 2016, αλλά 0-0 δεν λήγει αυτή την φορά. Πρώτη επιλογή το g/g στο 1.95. Μετά τον Κριστιάνο που έχει ήδη 3 γκολ, καιρός είναι να κάνουν σεφτέ στα γκολ και οι Εμπαπέ, Μπενζεμά, οι οποίοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στα δύο πρώτα ματς.

Και μια επιλογή από το Κόπα Αμέρικα, στο παιχνίδι Ισημερινός-Περού που ξεκινά τα μεσάνυχτα. Οι Εκουαδόριοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου τους και παίζουν τα ρέστα τους, αφού τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν τη γηπεδούχο Βραζιλία. Αναμετρήθηκαν με το Περού και πριν από 15 μέρες για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έχασαν εντός έδρας 1-2. Οι Περουβιανοί ξεκίνησαν με βαριά ήττα 4-0 από τη Βραζιλία, κέρδισαν όμως 2-1 την Κολομβία τις προάλλες και πλέον βολεύονται ακόμα και με την ισοπαλία. Αυτό ήταν το 4ο σερί over τους μέσα στον Ιούνιο, το να πληρώνει λοιπόν 2.30 είναι υπερβολικό.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΥΑΔΑ
ΣΟΥΗΔΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ Under
ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 2 & Under 3,5

ΒΡΑΔΙΝΗ ΤΡΙΑΔΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1 & Over 3,5
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ G/G
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΠΕΡΟΥ Over

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.