Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δύο σημεία στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team18 Μαΐου 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν σήμερα (18/5) και αύριο, Τρίτη 19/5, στην Παπάφη λόγω των έκτακτων ασφαλτοστρώσεων που θα γίνει στην περιοχή. Η ανακοίνωση της τροχαίας αναφέρει:

«Σήμερα 18/5:

1.Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και δε θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στο τμήμα της οδού Παπάφη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κλεάνθους μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Μ.Μπότσαρη.

2.Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Κλεάνθους, Μ. Μπότσαρη και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Αύριο 19/5:

1.Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και δε θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στο τμήμα της οδού Παπάφη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μ.Μπότσαρη μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη.

2.Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μ. Μπότσαρη, Κανάρη και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στα παραπάνω οδικά τμήματα θα διεξάγεται με την βοήθεια σημαιοφόρων ΜΟΝΟ για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Από την τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων». 

Έργα συντήρησης στη Θεσσαλονίκη - Πανοράματος

Eργασίες συντήρησης αναμένεται να γίνουν σήμερα στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης- Πανοράματος-Στροφής Χορτιάτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα έργα θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνει:

«Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος για λόγους οδικής ασφάλειας και ορατότητας στο οδικό τμήμα μεταξύ του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια» έως τη διασταύρωση της στροφής προς Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 έως και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 07:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.