Οι πρώτες φωτογραφίες του Όσκαρ Πιστόριους μετά την αποφυλάκιση του

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Την πρώτη του εμφάνιση ως ελεύθερος πολίτης έκανε ο Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος εθεάθη να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πρετόρια με το χαμόγελο της ελευθερίας του μέχρι τα... αυτιά, όμως φανερά αδυνατισμένος. Εικόνες που προήλθαν από φωτογράφο της Daily Mail, ο οποίος του έστησε «καρτέρι» έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο είναι υποχρεωμένος να δίνει το «παρών».

Ο παραολυμπιονίκης αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους στις αρχές του 2024, μετά από 7 χρόνια στη φυλακή για τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ. Από την αποφυλάκισή του και μετά, δεν είχε κυκλοφορήσει κάποια φωτογραφία του Όσκαρ Πιστόριους. Ωστόσο, η Daily Mail βρήκε τον τρόπο να «κλέψει» μια στιγμή του και να τον φωτογραφήσει για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του, κατά την επίσκεψή του στο αστυνομικό τμήμα.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, εμφανίστηκε χαμογελαστός και αδυνατισμένος, φορώντας ένα φαρδύ παντελόνι, που έκρυβε τα προσθετικά του πόδια.  Ήταν μάλιστα σε καλή φυσική κατάσταση, παρά τις φήμες ότι πήρε κιλά στη φυλακή, αφού δεν μπορούσε να τρέξει όπως έκανε ως αθλητής των παραολυμπιακών αγώνων.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται τα μαλλιά του να έχουν γκριζάρει , μετά τα χρόνια του στη φυλακή και ενώ είναι πια σε ηλικία 37 ετών.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.