Ξένους διαιτητές στον ημιτελικό με την ΑΕΚ θέλει ο Άρης

Χάρης Δημαράς16 Ιουνίου 2020

Ο Αρης έχει ταχθεί πολλές φορές υπέρ της παρουσίας ξένων διαιτητών στα παιχνίδια του και οι κιτρινόμαυροι δεν κρύβουν την ανησυχία τους εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 24 Ιουνίου.

Η παρουσία Ελλήνων διαιτητών στον δεύτερο αγώνα με αντίπαλο την Ενωση δημιουργεί προβληματισμό, καθώς είναι νωπά στη μνήμη όσα συνέβησαν στον αντίστοιχο αγώνα πρωταθλήματος με την Ενωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο συγκεκριμένο ματς ο Άρης είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Καραντώνη και Κουμπαράκη και μάλιστα τα είχαν διατυπώσει και δημόσια.

Με βάση όσα είχαν συμβεί τότε αλλά και των γεγονότων με τον Ισπανό Σοάρες Ντίας στο πρώτο παιχνίδι, οι διοικούντες της ΠΑΕ επιθυμούν τον ορισμό ξένων διαιτητών θεωρώντας πως κάτι τέτοιο θα διασφαλίσει όρους ισονομίας εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης της 24ης Ιουνίου. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η ΚΕΔ, καθώς τα σύνορα έχουν ανοίξει και είναι πλέον εφικτή η άφιξη  διαιτητών από το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται η επιθυμία του Άρη να εκφραστεί και με επίσημο τρόπο προς την ΚΕΔ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.